BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy

19.09.2024 13:44 | Tisková zpráva

BESIP připravil pro všechny žáky základních škol interaktivní kvízy, které otestují znalosti a správnou dopravní orientaci mladších i starších účastníků silničního provozu. Kvízy jsou rozděleny do dvou základních kategorií podle věku dětí – první stupeň základní školy (tj. cca 6 – 12 let) a druhý stupeň základní školy (tj. cca 12 – 16 let).

BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy
Foto: Archiv
Popisek: BESIP - nové logo

Testové sady mohou být využity jak pro přímou školní výuku dopravní výchovy, tak v rámci volnočasových aktivit v rámci odpoledních kroužků nebo činností v domech dětí a mládeže, střediscích volného času apod. Kvízy mohou být také zpestřením pro výuku dopravní výchovy na dětských dopravních hřištích.
V testových sadách naleznou zájemci otázky z okruhů chodec, cyklista, řidič, e-mobilita, dopravní značky, orientace v křižovatce, pokyny policisty atd. Po označení a odeslání všech odpovědí se každý test sám vyhodnotí a uživateli ukáže bodové skóre jeho úspěšnosti, vč. správných a špatných odpovědí. V případě zájmu si každý může udělat kvíz znovu, a to s vygenerováním jiných otázek.  

BESIP přeje všem zájemcům hodně úspěchů!

Testy k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

22:28 MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

Primátor Prahy Bohuslav Svoboda finišuje s návštěvami městských částí, které slíbil při svém nástupu…