Česká pošta: Životní krok na přítiscích

03.09.2022 10:59 | Tisková zpráva

Ve středu 7. září uvede Česká pošta do prodeje novou výplatní písmenovou poštovní známku s kupóny pro přítisky Svatební „B“.

Česká pošta: Životní krok na přítiscích
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Barbora Adamusová pro svůj výtvarný návrh ceniny vybrala motiv slavobrány tvořené růžovými a modrými květy, za níž se klikatí cesta k horizontu. Známkový komplet obsahuje 7 známek a 8 kupónů s motivem kytice barevných růží. Zbývajících 6 kupónů tvoří kompaktní celek s velkým grafickým motivem – puget s prstýnky v popředí. Část nákladu bude vytištěna s prázdnými kupóny, na něž budou dodatečně zhotovovány přítisky dle přání zákazníka.

známka

Nominále známky je zastoupeno písmenem „B“, které odpovídá ceně za vnitrostátní obyčejné psaní – standard do 50 g v ekonomickém režimu dodání dle ceníku základních poštovních služeb v aktuálním znění – ke dni vydání 19 Kč. Známky s kupóny pro přítisky vytiskla Tiskárna Hradištko, s. r. o. metodou plnobarevného ofsetu nákladem 91 000 kusů.

Zájemci o vlastní motiv na kupóny pro přítisky si jej mohou objednat na webových stránkách České pošty ZDE, nebo osobně na pracovišti známek s přítiskem ve dvoraně Hlavní pošty v Jindřišské ulici v Praze.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Budoucím kuchařům a cukrářům slouží špičkové školní pracoviště

11:12 Královéhradecký kraj: Budoucím kuchařům a cukrářům slouží špičkové školní pracoviště

Královéhradecký kraj vybudoval moderní cvičnou kuchyň a dílny odborného výcviku ve stávající budově …