CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně

20.07.2022 12:58 | Tisková zpráva

Martin Jiskra, tedy majitel a šéfkuchař Zájezdního hostince U Jiskrů v Kbelnici u Strakonic, se stal historicky prvním držitelem ocenění Nositel tradic české kuchyně.

CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Získal ho od České centrály cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v rámci projektu Czech Specials. Vynikajícím způsobem totiž prezentuje a podporuje českou národní i regionální kuchyni. 

Projekt Czech Specials realizuje Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky společně od roku 2018. S cílem popularizovat kvalitní tuzemskou kuchyni, a to jak tradiční, tak moderní a pomoci tak přivézt do restaurací, cukráren i kaváren víc hostů.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

očkování proti SLAK

Proč se u nás neočkuje proti SLAK?? Proč toto očkování EU zakázala? Proč všude ve světě se očkuje? A je pravda, že v Rakousku se zabíjí jen nakažené kusy??

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SPÚ: Mojmírův rybník zabodoval ve Stavbě roku Olomouckého kraje

13:34 SPÚ: Mojmírův rybník zabodoval ve Stavbě roku Olomouckého kraje

Zadržení vody v krajině, protipovodňové opatření a podpora biodiverzity v praxi. To je Lokální bioce…