Konec papírování! O2 zavádí vlastnoruční digitální podpis

30.11.2013 8:20

Operátor O2 zavádí ve svých značkových prodejnách vlastnoruční digitální podpis. Ten by měl postupně nahradit běžnou papírovou dokumentaci. Tímto krokem chce společnost zvýšit rychlost obsluhy, posílit bezpečnost smluv a díky poklesu objemu tisku také přispět k větší ochraně životního prostředí.

Konec papírování! O2 zavádí vlastnoruční digitální podpis
Foto: red
Popisek: O2

"Počet uživatelů moderních technologií prudce roste. Proto přinášíme našim zákazníkům takové novinky, které jim mají do budoucna ještě více zjednodušit život," říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků ve společnosti Telefónica Czech Republic, a dodává: " Jednou z nich je i vlastnoruční digitální podpis, díky kterému už nebudou muset zákazníci skladovat své papírové dokumenty doma, vše bude k dispozici online."
Vlastnoruční digitální podpis

Vlastnoruční digitální podpis vypadá úplně stejně jako běžný podpis na papírovém dokumentu a má i stejné charakteristiky. V případě potřeby jej tedy může zkoumat písmoznalec. Dokument je ale mnohem bezpečnější. Je totiž chráněn proti jakémukoli padělání i následným změnám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…