MAS Naděje: Plány škol na Litvínovsku byly posvěceny aktualizací místního akčního plánu

22.12.2020 22:53

Lepší zahrádka, vybavení škol učebními pomůckami, investice do tříd nebo zdokonalování výuky v době covidové. To všechno obsahují koordinační aktivity na podporu škol v regionu Litvínovska, které i přes pandemii neustávají.

MAS Naděje: Plány škol na Litvínovsku byly posvěceny aktualizací místního akčního plánu
Foto: MAS Naděje
Popisek: MAS Naděje, o.p.s. - logo

„Na posledním listopadovém online jednání Řídícího výboru, který kroky Místního akčního plánu posvěcuje, proběhla úspěšně jeho aktualizace. Podařilo se začlenit požadavky škol na zkvalitnění výuky a podpořit je v nelehké době pandemie,“ sdělila manažerka projektu Monika Růžičková.

Školy si díky účasti v Místním akčním plánu sáhnou na dotace z Evropské unie. „Zároveň intenzivně plánujeme prezenční vzdělávací akce pro učitele, které byly odloženy a nedají se zprostředkovat online formou,“ dodala manažerka implementace Lucie Krupková.

Dále dodala, že školy velmi dobře spolupracují a jejich zástupci na Litvínovsku vytvořily dobrou partu, což se ukázalo na zářijovém výjezdním zasedání ředitelů škol v Nesuchyni, kde proběhla školení, zaměřená na komunikační a prezentační dovednosti a na téma, zaměřené na problematiku přechodu dětí z MŠ do ZŠ.

Veškeré aktivity jsou realizovány díky projektu „Místní akční plán rozvoje vzdělávání II pro ORP Litvínov,“ (CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0011095).

Více informací o projektu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Stanice v Bubnech získává svoji podobu, vznikají i navazující estakády

7:02 Správa železnic: Stanice v Bubnech získává svoji podobu, vznikají i navazující estakády

Projekt modernizace trati mezi Prahou, letištěm a Kladnem úspěšně pokračuje, už rok a čtvrt prochází…