Poullain, Štěpánová nebo France přijedou podpořit Natálku na benefiční koncert „Noc s hvězdami“

10.07.2024 10:53 | Komerční článek

První sobotu v srpnu, tedy 3. 8. 2024 proběhne od 18.00 hodin na zámku Zahrádky u České Lípy již legendární 26. ročník benefičního koncertu „Noc s hvězdami“ a to pod záštitou starosty obce Zahrádky Davida Šmata a starostky města Česká Lípa Jitky Volfové.

Poullain, Štěpánová nebo France přijedou podpořit Natálku na benefiční koncert „Noc s hvězdami“
Foto: Martin France
Popisek: Chantal Poullain

Již v loňském roce se produkce dohodla, že finanční výtěžek bude věnován konkrétní osobě a v letošním roce tomu nebude jinak a tak veškerý peněžní výnos bude určen pro postiženou holčičku Nelinku Jánskou z Horní Police na Českolipsku.

„Dívka nám byla doporučena přes známé v České Lípě a jsme moc rádi, že můžeme opět pomoci konkrétní osobě z libereckého kraje. A po domluvě s maminkou Nelinky, která dostala za „domácí úkol“, ať se pokusí sehnat sponzora na předání šeku na místě přímo pro Nelinku a ono se opravdu podařilo“, potvrdil Martin France, producent a zároveň zpěvák této charitativní akce.

V letošním roce za lepší život Natálky ji přijedou podpořit tito interpreti: herečka a šansoniérka francouzského původu Chantal Poullain, herečka, moderátorka a též někdy i zpěvačka Bára Štěpánová, zpěvačka velkého soulového hlasu z nedalekého Ústí nad Labem Martina Balogová. A z dalších interpretů, na které se můžeme těšit jsou například šansoniérka a muzikálová herečka Renata Drössler, rockově-popová zpěvačka s kovovým hlasem Leona Šenková. Po delší době se na této akci objeví i rocková zpěvačka s nenapodobitelným pěveckým chraplákem Ina Urbanová, nově vycházející zpěvačka z Prachatic Maja Rose nebo mlaďoučká Natálka Neprašová, která si odbyla v loňském roce svou pěveckou premiéru na benefičním koncertě „Zpívání z balkónu“ českolipské radnice.   

A koho že uvidí diváci za pánskou uměleckou složku? Dorazí rockově-folkový písničkář Jan Vytásek, který se v loňském roce na této akci objevil jako klasický divák, moderátor benefičního večera moderátor Slávek Boura a již zmiňovaný Martin France.

Pro letošní ročník je připraveno i jedno malé překvapení pro diváky, které budou moci zhlédnout těsně před zahájením hlavního koncertu.

A kdyby jste se tohoto koncertu třeba nemohli zúčastnit nebo by jste rádi Nelinku finančně podpořili, můžete přímo na účet: 268314457/0600.

Zde videoupoutávka pro rok 2024:

Zde facebookovské stránky koncertu „Noc s hvězdami“ na zámku Zahrádky: NOC S HVĚZDAMI | Facebook

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

22:28 MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

Primátor Prahy Bohuslav Svoboda finišuje s návštěvami městských částí, které slíbil při svém nástupu…