Do podniku MP Krásno, a.s., CZ 1184 bylo přijato 200,99 kg hovězí masa s touto identifikací. Maso bylo distribuováno mimo území Zlínského kraje k následujícím odběratelům:
Zelos spol. s r.o., Moravská 412, 150 00 Prostějov
množství: 36,23 kg
datum dodání: 20. 2. 2019
dle informací dodavatele nebylo maso zpracováno a bude vráceno dodavateli
Šťastný Pavel, Na lázních 396, 664 56 Blučina
množství: 4,83 kg
datum dodání: 19. 2. 2019
dle informací dodavatele bylo celé množství již zpracováno
Orchard hotel a.s., Hornopolní 3313/42, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava
množství 11,17 kg
datum dodání 20. 2. 2019
Ve Zlínském kraji na distribuční místa:
KRAJAN CZECH, spol. s r.o., Hlavní 69, 768 32 Zborovice
množství: 36,23 kg
datum dodání: 20. 2. 2019
- sami zlikvidovali 7,66 kg (bylo rozpracováno), doloženo dokladem o likvidaci, zbylé množství 21,15 kg bude vráceno dodavateli
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, Pilařova 3, 767 01 Kroměříž
množství: celkem 64,55 kg (26,43 kg, 24,55 kg, 8,56 kg, 5,01 kg)
datum dodání: 2x 18. 2. 2019, 19. 2. 2019, 20. 2. 2019
- celé množství spotřebováno po tepelné úpravě, ověřeno
Pivovar Vraník, Trnava 23, Trnava
množství: 13,69 kg
datum dodání: 19. 2. 2019
- celé množství vráceno dodavateli
ZŠ a mateřská škola Ořechov, Ořechov 90, Polešovice
množství: 11,39 kg
datum dodání: 19. 2. 2019
- celé množství bude vráceno, ověřeno
Kroměřížská nemocnice, Havlíčkova 660/69, 767 01 Kroměříž
množství: celkem 21,26 kg (10,91 kg, 10,35 kg)
datum dodání: 2x 18. 2. 2019
- spotřebováno 16,92 kg po tepelné úpravě, 4,34 kg bude vráceno, ověřeno
Restaurace LÍPA, Nám. Míru 164, 768 24 Hulín
množství: 4,71 kg
datum dodání: 18. 2. 2019
- celé množství spotřebováno po tepelné úpravě, ověřeno
Základní a mateřská škola, 768 23 Sehradice 18
množství: 4,51 kg
datum dodání: 19. 2. 2019
- celé množství spotřebováno po tepelné úpravě, ověřeno
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva