„Cena? Dvakrát tolik.“ Pohlreich drsně o jídle. To nikdo neřekl

30.03.2023 11:11 | Ze sítí

Zdeněk Pohlreich otevřeně promluvil o náročnosti kuchařské profese. Lindu Bartošovou přitom vyvedl z omylu, že se v hospodách pracuje v prostředí, které by se mělo změnit v rámci duševní hygieny zaměstnanců. To by bylo možné jen za obřího nárůstu cen jídla, které by se stalo neprodejným. „Když tam bude víc lidí, tak to jídlo bude stát dvakrát tolik a nikdo si ho nekoupí, že jo?“ řekl doslova.

„Cena? Dvakrát tolik.“ Pohlreich drsně o jídle. To nikdo neřekl
Foto: Repro Youtube
Popisek: Známý restauratér Zdeněk Pohlreich

Feministka Linda Bartošová, bývalá modelka, redaktorka veřejnoprávní televize a současná moderátorka pořadu Spotlight na serveru Aktuálně.cz, si do svého pořadu pozvala neméně známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Část rozhovoru se točila jak kolem prostředí, ve kterém kuchaři pracují, tak kolem náročnosti jejich profese.  

„Dobrý a levný jídlo se trvale produkovat nedá. Na restaurační úrovni už asi vůbec ne. Na dražší pohoštění si musíme zvyknout,“ říká Zdeněk Pohlreich, známý šéfkuchař. Tak byl odkaz na pořad uveden na twitteru.

 

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Filip Turek byl položen dotaz

Je vám jasné, že Trumpovi nejde o Ukrajinu, ale jen o to, jak z ní získat co nejvíc?

A opravdu myslíte, že za vyhrocený rozhovor může jen Zelensky? Já se přikláním spíš k tomu, že to celé byla provokace ze strany Trumpa a Zelensky měl v mnohém pravdu, naopak vy nemáte pravdu, když tvrdíte, že Zelensky USA nikdy nepoděkoval. Nevím, jestli dokážete být objektivní, ale vám nepřijde, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Každá manualni práce je naročná, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAlena F. , 30.03.2023 11:44:42
Myslíte že někde u linky nebo na poli je lépe? Jen určitá, především vrstva mladých, jako Bartošová, něco takového vůbec nezná.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Keller: Jak topkař Niedermayer vyrobil dezinformaci o trumpismu

4:44 Keller: Jak topkař Niedermayer vyrobil dezinformaci o trumpismu

NEKOREKTNĚ S KELLEREM Jak se vyrábí dezinformace. Tak pojmenoval aktuální z řady komentářů pro Parl…