„Její boty jste si neoblékli.“ Zdechovský pro smích kvůli nahé lidovkyni

25.08.2024 16:45 | Monitoring

Europoslanec Zdechovský si vzal za úkol bránit kandidátku lidovců, na kterou praskly nahé „umělecké“ fotografie. „Každý, kdo soudí Miriam Szyja za její odvážné fotky, ať si zamete nejdříve před vlastním prahem! Nikdo jste její boty neoblékl, takže těžko jí můžete soudit,“ vzkázal. Na oplátku dostal vzkaz, že boty se obouvají. A že si pravděpodobně v horku zapomněl „obout čepici“.

„Její boty jste si neoblékli.“ Zdechovský pro smích kvůli nahé lidovkyni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Lidovci se snaží v posledních týdnech rozbít svou pověst suchých a nudných konzerv. Přesto mnohé překvapilo, co lze na internetu najít o jejich kandidátce v Moravskoslezském kraji. Miria Szyja, zubní lékařka a zastupitelka v Karviné, je na sociálních sítích známa pod přezdívkou MaSKaPhotoModel.

Na jejím profilu, určeném pouze plnoletým, který zhlédl redaktor Seznam Zpráv, se prezentuje slovy: „Plus size, vnadná a kudrnatá žena. Nejsem modelka, ale je to mé hobby. Každé úterý fotografie zdarma“.

Za měsíční poplatek pak nabízí fotografie v kategoriích portrétová, glamour a budoir. Podle redaktora se na nich pohybuje třiačtyřicetiletá politička v různých prostředích polonahá či zcela nahá.

Zjištění novinářů pobavilo zejména politickou konkurenci v Moravskoslezském kraji. „Tady kandidátka KDU-ČSL z Karviné Mariam mi vyfoukla tajný plán si v krizi před krajskýma volbama založit Only Fans (pornografický server – pozn. redakce), zatracené konzervativní ženy,“ smála se karvinská pirátka Zuzana Klusová.

„Všechny manželky lidovců donaha! Tradiční hodnoty jsou mrtvé, tak šup schválit manželství pro všechny, regulaci prostituce, právo změnit gender a tak,“ bavila se i dále.

Oslovený lidovecký lídr moravskoslezské kandidátky měl na informace reagovat šermířským „ty brďo“. Je to pro něj šokující a sdělil, že „rozhodně to není v souladu s konzervativními hodnotami naší strany“.

Naopak za kandidátku se na sociální síti postavil lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský. „Každý, kdo soudí Miriam Szyja za její odvážné fotky, ať si zamete nejdříve před vlastním prahem! Nikdo jste její boty neoblékl, takže těžko jí můžete soudit,“ napsal.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pokud nějaká politička cítí potřebu pózovat veřejně cizím lidem nahá za peníze,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesafec , 25.08.2024 18:33:43
tak je to jen ukázka její morálky. Copak asi udělá, pokud bude ve funkci a někdo po ní bude chtít, ať učiní rozhodnutí v jeho prospěch za výhodnou protislužbu ?

|  9 |  0

Další články z rubriky

Tichá smrt Ukrajiny. Pokud USA zásadně nezmění svůj přístup, zní varování

7:35 Tichá smrt Ukrajiny. Pokud USA zásadně nezmění svůj přístup, zní varování

Pokud si někdo myslí, že ruský vládce Vladimir Putin ukončí agresi proti Ukrajině, pokud se mu dosta…