„Německý" Afričan je větší hrozba, než ruský špion. U Bobošíkové zazněl krutý výsměch Nerudové

05.08.2024 21:30 | Monitoring

Německá migrační politika, která vede k explozi Severoafričanů, není rozhodně nebezpečnější než maďarská migrační politika, která podle některých názorů přivábí do EU ruské špiony, shodují se v novém díle pořadu Aby bylo jasno poslanec SPD, člen výboru pro bezpečnost a lídr koalice stran SPD, Trikolora a PRO na Vysočině pro nadcházející krajské volby Radek Koten a Jan Skalický, kandidát za levicovou koalici STAČILO! do Senátu na Litoměřicku. Zazněla také kritika, že se česká vláda snaží naplňovat představy velkého bratra, přičemž Evropská unie provádí státní terorismus vůči svým obyvatelům. „Je to prasečina největšího kalibru,“ dodal Koten.

„Německý" Afričan je větší hrozba, než ruský špion. U Bobošíkové zazněl krutý výsměch Nerudové
Foto: Archiv Radka Kotena
Popisek: Radek Koten, poslanec SPD

Rozhovor otevřelo téma zdravotnictví, konkrétně příčiny neustále klesající stomatologické péče pro určité věkové a sociální skupiny. „Tou příčinou je absolutní rozpad zdravotního systému v České republice. Rozpad zdravotní péče způsobil, že dnes lékaři běžně odcházejí do zahraničí. Další důvod je ten, že chybí kompletně strategie zdravotnictví, žádný ministr zdravotnictví to za poslední dobu neuchopil,“ uvedl Jan Skalický, zastupitel města Děčín za hnutí ANO.

„Jestliže jsme dnes v situaci, že jeden milion lidí nemá svého zubaře, je tu časovaná bomba, kdy se dostaneme do situace nejenom v oblasti dentální, ale celého lékařství, že nezbude než se vrhnout na systém zdravotnictví, protože ten rozpadnutý systém se musí znovu sestavit,“ pokračoval Skalický.

Také podle Radka Kotena je nutné komplexně systém přenastavit. „Jinak to směřuje ke kompletní privatizaci posledních zdravotnických zařízení, která jsou zřizována kraji, nebo fakultních nemocnic, což vlastní stát. Bohužel se tím ta zdravotní péče zhorší naprosto pro všechny občany,“ reagoval Koten na analýzu Ministerstva zdravotnictví, která říká, že české zdravotnictví nebude ekonomicky udržitelné.

Záležet bude na tom, kdo bude příští volební období sedět ve vládě. „Tam se bude lámat chleba a ty změny budou úplně nevratné. To, po čem touží ODS a po čem touží tato vláda, je kompletní privatizace zdravotnictví,“ zopakoval poslanec SPD Radek Koten.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Ing. Zuzana Moravčíková byl položen dotaz

Máte zkušenosti na post hejtmanky?

Dobrý den, dočetla jsem se, že jste v zastupitelstvu KH a ještě v opozici, takže komunálem jste neprolezla. Nelíbilo se mi, že osočujete lídra za ČSSD Řiháka- je určitě lepší než vy. Jde vám o sebe nebo o ČSSD? Kdyby vám šlo o stranu, tak se přeci chováte jako politik a nepoškozujete stranu vašimi v...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nevím o tom, že by u třeba u nás nebo v okolních zemích, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKobliha57 , 06.08.2024 6:36:44
prováděli Rusové nějakou trestnou činnost (tedy kromě Vrbětic, což ale beru jen jako vykonstruované bez důkazů). Zato imigranti zejména z afrických zemí či Ukrajiny jsou tím vyloženě známí a kvůli nim se postatně zvýšilo množství trestných činů v Evropě. Nechápu proto ten úzkostlivý strach před ruskými občany a současně tu obrovskou benevolenci a dokonce omlouvání i těch nejstrašnějších trestných činů, spáchaných Afričany nebo Ukrajinci. Chováme se jak .........

|  10 |  0

Další články z rubriky

Ševčík u hromady dřeva a české vlajky odhalil Fialův rozpočet

13:50 Ševčík u hromady dřeva a české vlajky odhalil Fialův rozpočet

Docent Miroslav Ševčík promluvil pro server ParlamentníListy.cz. Promluvil ze Zlatých hor na severu …