„Ste debil*vé, nebo co? Nečum.“ Nabuzený Novotný křičí na lidi na ulici

03.09.2024 18:20 | Monitoring

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) by měl nastoupit příští týden v boxerském souboji v rámci akce Clash of the Stars proti youtuberovi Aleši Bejrovi. Na tiskové konferenci před zápasem Novotný prohlásil, že Bejra „zabije a povezou ho před zraky jeho ženy a dětma do špitálu“. Kromě urážek svého soupeře se zjevně nabuzený Novotný pouští i do konfliktů s obyvateli Prahy, na které pořvává, že jsou „debilové“.

„Ste debil*vé, nebo co? Nečum.“ Nabuzený Novotný křičí na lidi na ulici
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

Novotný přijal účast v projektu Clash of the Stars, kde by se měl v boxerském ringu utkat s youtuberem Alešem Bejrem. Kvůli svému souboji už Novotný podle svých slov zhubl 16 kilogramů a také si oholil hlavu.

Novotný je i jako komunální politik známý svými kontroverzními prohlášeními a v rámci svého boxerského souboje se ještě více odvázal.

„Já se opravdu pokusím tohoto člověka usmrtit. Já ho v tom ringu opravdu zabiju a vy všichni si vzpomenete, jak jsem to tady říkal,“ apeluje sebevědomě na diváky. „Toho zm*da povezou před zraky jeho ženy a dětma do špitálu. Já ho zabiju!“ vyhrožoval Bejrovi na předzápasové tiskové konferenci, jak informoval server Extra.cz.

Jenže příval testosteronu po cvičení v gymu pociťují i náhodní kolemjdoucí v Praze, na které Novotný řve a uráží je na počkání, jak je patrné z videa zveřejněného na síti X.

„Do prdele, co čumíte? Kde je Justiční areál Na Míčánkách? Šup. Tudy, nebo tudy?“ rozhazuje rukama Novotný.

„Banda debilů, fakt. Ste debilové, nebo co?“ řve Novotný na skupinku sedící opodál.

„Lehká otázka, víš hovno, a to tady bydlíš, neuvěřitelný, tak nečum,“ dodává Novotný a poté na kameru prohlásí, že to s ním dělají ty tréninky a že hodně zpřísnil a už se na ulici nebojí.

 

 

 

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Jakub Makarovič

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jsem zvědav,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseYeny , 03.09.2024 19:39:11
zda řeporyjec nastoupí kzápasu, nebo se bude trapně vymlouvat.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Noční můra v Hanušovicích. Deset minut a voda vzala vše

16:50 Noční můra v Hanušovicích. Deset minut a voda vzala vše

Lidé v Hanušovicích si prožili bleskovou vodní noční můru. Za bílého dne. Do města ležícího 17 km na…