„Trumpa žalovali, stíhali, Bidena vyměnili. To nejhorší ale ještě přijde.“

09.09.2024 9:10 | Monitoring

Republikáni čelí mocnému stroji, který pracuje proti Donaldu Trumpovi, říká republikán Vivek Ramaswamy. V rozhovoru pro Fox News naznačil, že demokraté mohou strategicky plánovat zvraty ve volebním procesu. Zmínil, že v nadcházející debatě kandidátů na prezidenta očekává, že Donald Trump demokratickou kandidátku Kamalu Harrisovou porazí, což by právě mohlo vést k neočekávaným událostem před volbami.

„Trumpa žalovali, stíhali, Bidena vyměnili. To nejhorší ale ještě přijde.“
Foto: Wikipedia
Popisek: Vivek Ramaswamy

Neúspěšný republikánský kandidát do primárních prezidentských voleb ve Spojených státech amerických Vivek Ramaswamy v rozhovoru pro stanici Fox News naznačil, že demokraté jsou schopni strategicky plánovat své kroky dopředu, což by mohlo zahrnovat neočekávané zvraty ve volebním procesu.

Zmínil možnost, že Kamala Harrisová by mohla překvapit svým výkonem v debatě, což by mohlo způsobit neočekávané události před listopadovými volbami. „Pokud se Kamale Harrisové v debatě povede dobře, a myslím, že existuje slušná šance, že se to stane, od teď do listopadu se mohou stát zvláštní věci. Protože demokraté to vše plánují o krok napřed,“ řekl Ramaswamy.

Ramaswamy odmítl, že by po této debatě na ABC NEWS mohla nastat změna kandidátů, jako po debatě mezi Donaldem Trumpem a Joem Bidenem, kterou vysílala stanice CNN v červnu. Zmínil však, že republikáni „stojí proti mocné mašinérii, která ukázala, že hodlá vynaložit velké úsilí, aby porazila Donalda Trumpa“.

„Už ho zažalovali, stíhali, pokusili se ho vyřadit z voleb a vyměnili jeho protikandidáta. To vše může být jen předzvěstí toho, co přijde,“ napsal Ramaswamy na platformě X.

Z nadcházející debaty, která bude vysílána 10. září, podle něj mohou vyplynout pouze dva možné scénáře. „Kamala předvede lepší výkon, než se od ní očekává, což si nemyslím, že se stane, nebo co očekávám, že se stane, je, že ji Donald Trump vážně porazí v této debatě tak, jak to udělal minule,“ předestřel Ramaswamy možné scénáře.

Upozornil však na možnost, že by demokraté mohli mít připravené další „triky“, jak zasáhnout do výsledku voleb. „Ale nečekejte, že tím tyto volby skončí. Myslím, že v rukávu budou mít ještě další triky,“ řekl Ramaswamy.

 

 

 

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Kratochvílová

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svědectví, jak se v Kyjevě dělal Majdan: Sto obětí, pak bude Západ reagovat

20:03 Svědectví, jak se v Kyjevě dělal Majdan: Sto obětí, pak bude Západ reagovat

Ke střelbě do prozápadních protestujících na kyjevském Majdanu v únoru 2014 podle ukrajinského polit…