Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, pečená krkovice a koprová omáčka. „Hele, tak jako docela šlágry, který máme rádi. Hele, ty ceny nejsou úplně komunistický jako, 119 Kč. Ale musím říct, že to je jako hodně levný. V Praze asi úplně nejlevnější hotovka, kterou jsem viděl takhle v centru, tak se na to jdeme mrknout, jak to bude vypadat," sdělil Starej fotr. A platba? 370 Kč za dvě hlavní jídla a jednu polévku, což je podle jeho slov na centrum Prahy skvělá cena.
Hovězí vývar následně zhodnotil tak, že vypadá dobře. „Normální vývar, není úplně silný. Chutná vlastně jakoby hodně normálně, není tam žádná sypka, není tam žádný Maggi, nic takovýho. Játrový knedlíček je ale takovej tužší, kamaráde. Ale vypadá to, že v něm je docela dost jater, že je takovej tmavší. Za 35 Kč pohoda. Hodně zeleniny, hodně knedlíčků. To nedostaneš pomalu ani na nádraží," dodal Starej fotr.
Následně se již pustil do koprovky s bramborem. „Hele, vajco, uvařený ve vodě zhruba na 98 stupňů. Jako taková školka školní. Jedli jsme určitě v jídelnách lepší. Chtělo by to trošku dotunit a byla by fajn. Líbí se mi, že to je udělaný normálně, že to je taková stará škola, že to není něčím sypaný. Jsme měli koprovky, který byly sypaný sypkama, aby to mělo nějakou chuť. Tohle je přesně takový, takový mdlý," dodal a zhodnotil ještě krkovici, které podle svých slov dostal obrovský kus.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Vanda Efnerová