„Zabili by ti tátu.“ Na střeše měl někdo být. Nebyl. Bývalý agent na Trumpa mladšího vypustil bombu

17.07.2024 10:40 | Monitoring

Naštěstí neúspěšný atentát na republikánského prezidentského kandidáta dál hýbe Spojenými státy. FBI identifikovala střelce, který pálil na Trumpa, jako Thomase Matthewa Crookse. Problém je, že střílel ze střechy, kde údajně měli být připraveni policisté. Jenže tam nebyli. Americký konzervativní politický komentátor a bývalý agent americké tajné služby Dan Bongino kvůli tomu vypěnil přímo před Donaldem Trumpem mladším.

„Zabili by ti tátu.“ Na střeše měl někdo být. Nebyl. Bývalý agent na Trumpa mladšího vypustil bombu
Foto: Repro X
Popisek: Donald Trump Jr., Tucker Carlson a Dan Bongino v podcastu Triggered

FBI identifikovala střelce, který pálil na Trumpa, jako Thomase Matthewa Crookse (20), dělníka z Bethel Park v Pensylvánii, který byl registrován k volbám za republikány. Za svůj pokus zavraždit prezidentského kandidáta zaplatil životem. Bezpečnostní složky ho zlikvidovaly. Než se jim to ale podařilo, i dvacetiletý střelec rozséval zkázu. Corey Comperatore, bývalý velitel dobrovolného hasičského sboru v Buffalo Township zaplatil za jeho řádění životem.

Jenže, možná k tomu ani nemuselo dojít.

Americký konzervativní politický komentátor Dan Bongino prohlásil, že na střeše, odkud střílel dvacetiletý mladík, měli být policisté.

„Získal jsem materiál ze spolehlivého zdroje. Podle mého zdroje na té střeše mělo být policejní stanoviště. Někdo tam mělo být. Teď si vymýšlejí různé výmluvy, jako třeba sklon střechy. Můj zdroj mi řekl, že nikdo neví, proč se na tom stanovišti nikdo neobjevil. Takže do médií pouští příběh, který nedává smysl,“ poznamenal publicista. „Také mi bylo řečeno, že ředitelka tajné služby dostala instrukce od administrativy a tajemníka Ministerstva vnitřní bezpečnosti. ‚Chcete-li si udržet svou práci, držte jazyk za zuby‘,“. Podle něho jsou tyto informace obsaženy v protokolech o umístění stanovišť tajné služby a policie.

„Jestli to bylo policejní stanoviště, na které nikdo nepřišel a nikdo to nezkontroloval, tak někdo mohl být vinen za to, že by tvého tátu zabili, stačilo pár milimetrů,“ řekl Bongino Donaldu Trumpovi mladšímu, který seděl v podcastu vedle spolu s Tuckerem Carlsonem.

Není bez zajímavosti, že Dan Bongino má zkušenosti s prací amerických bezpečnostních složek. V letech 1995 až 1999 sloužil jako důstojník newyorské policie (NYPD). Poté sloužil jako agent americké tajné služby v letech 1999 až 2011. Po skončení své kariéry ve službách státu se několikrát pokusil stát se republikánským kongresmanem, ale všechna svá dosavadní politická klání prohrál.  

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Dan Bongino ani Carlson evidentně neslyšeli vyjádření Markety Pekarové Adamové.., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseRadek3 , 17.07.2024 13:09:26
Trump zasel tak, že střecha zůstala bez kontroly.. Markéta by jim to vysvětlila. Ona se také nebude divit, až jí nějaký její odpůrce jednou jednu flákne..

|  12 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…