Dále deník popisuje, jaké ceny jsou uvedené na jídelním lístku: láhev obyčejné neperlivé vody za 39 korun, nejlevnější jídlo něco málo pod dvě stovky. Obsluha je zde prý milá, ale rozhodně ne profesionální.
„Na výběr těstovin jsme se museli zeptat sami, v servírování byly také velké mezery. Kvalitu zřejmě v tomto případě Dalík nahrazuje kvantitou," uvádí dále Blesk s tím, že ani rezervace na páteční večer zde není problém, neboť podle personálu zde plno nebývá.
Marek Dalíik se ale zřejmě neobtěžoval pro restauraci vytvořit ani internetové stránky a dokonce nikde na webu prý redaktoři Blesku nenašli o Riva Bella zmínku. Dalíkovi to ale zřejmě vrásky nedělá. „Pan majitel? Ten se tady ukáže jen občas, já už ho neviděla dva měsíce," svěřila se deníku usměvavá servírka. Jak mu podnik vynáší, se Blesk pokusil zjistit přímo u Dalíka. „O tom se nechci bavit," řekl ale Topolánkův poradce krátce a zavěsil telefon.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: olb