Orbánova mírová mise. Má nabito proti Stoltenbergovi, má jasno Petrov

13.07.2024 11:22 | Monitoring

Mediální expert Vadim Petrov se kriticky vyjádřil na adresu premiéra Petr Fialy (ODS), protože rozhazuje slova, která nejsou pravdivá. A nikdo se nezajímá, aby jeho tvrzení opíral o pádné zdůvodnění. „On to prostě plácne, protože si myslí, že mu to zafunguje, a bohužel mu to u jeho voličů asi zafunguje,“ řekl v pořadu XTV. Stranou nezůstal ani rusko-ukrajinský konflikt; Petrov doufá ve znovuzvolení Donalda Trumpa, který utrpení na Ukrajině pomůže zastavit. Jinak si příměří dokáže jen stěží představit. Prozradil také, že od Babišovy frakce Patrioti pro Evropu očekává mnoho.

Orbánova mírová mise. Má nabito proti Stoltenbergovi, má jasno Petrov
Foto: XTV
Popisek: Vadim Petrov v internetové televizi XTV

Úvodem Vadim Petrov komentoval slova premiéra Petra Fialy k Babišově frakci Patrioti pro Evropu, a sice že slouží zájmům Ruska. „Víte, co je hrozné? Že se může říct cokoli a že se říká cokoli. Nemusí to mít žádné racionální zdůvodnění. Už ani nikdo nehledá návaznost na nějaké zdání pravdy. On to prostě plácne, protože si myslí, že mu to zafunguje, a bohužel mu to u jeho voličů asi zafunguje,“ reaguje Petrov na premiérova slova.

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš za to označil premiéra Petra Fialu za patologického lháře, s čímž Petrov souhlasí. „Ano, je to lež. Fiala může říct cokoli, když to není trestné a Babiš se nebude soudit, tak Fiala jde a říká slova, takhle je rozhazuje. Doufám, že lidí, kteří tomu věří, je čím dál méně. Zároveň mám pocit, že je jich pořád dost. Proč jich je tolik a proč nemyslí, když zazní takový výrok. Proč si neřeknou, že už s nimi Fiala moc houpe a ať to nějak zdůvodní a nehraje to vše jen na toho Putina,“ pokračuje Petrov v pořadu Podtrženo, sečteno.

Také Petr Macinka, předseda hnutí Motoristé sobě, reagoval v uplynulých dnech na slova premiéra Petra Fialy (ODS), který označil novou frakci Evropského parlamentu Patrioti pro Evropu slovy, že „vědomě, či nevědomě slouží zájmům Ruska“. „Přestaňte parazitovat na ukrajinské válce. Kdyby skončila, vytratí se smysl vaší existence. Být Fiala jako Orbán, nemusely umírat děti,“ vzkázal Macinka ODS. Členy frakce Patrioti pro Evropu jsou totiž také europoslanci koalice Přísaha a Motoristé Filip Turek a Nikola Bartůšek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Natálie Brožovská

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fiala je patologický lhář, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka 59 , 13.07.2024 11:33:51
Který svým lžím asi i věří. Měl by vyhledat odbornou pomoc.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Zakážou Leoši Marešovi pořad? Takto zesměšnil v přímém přenosu Fialu

20:40 Zakážou Leoši Marešovi pořad? Takto zesměšnil v přímém přenosu Fialu

Premiér Petr Fiala (ODS) je nemocen. „Není to nic vážného, je toho teď všude plno, tak se to nevyhnu…