ParlamentníListy.cz meziročně posílily o víc jak 60 procent

30.12.2012 20:45 | Zprávy

Ve srovnání s rokem 2011 zpravodajský server ParlamentníListy.cz posílil ve všech klíčových faktorech: V návštěvách, unikátních návštěvnících a rovněž v počtu přečtených stránek.

ParlamentníListy.cz meziročně posílily o víc jak 60 procent
Foto: tan
Popisek: Logo serveru ParlamentníListy.cz

Počet přečtených článků se tak v letošním roce vyšplhal na téměř 120 milionů. Jde o nárůst o rovných 79 procent, když v roce 2011 návštěvníci stránek přečetli více jak 66 milionů materiálů, v čemž jsou započítány rovněž unikátní profily volených zastupitelů a fotogalerie.

V roce 2012 ParlamentníListy.cz navštívilo téměř 33 milionů uživatelů. Srovnaje s rokem 2011, jde o nárůst 62 procent. V počtu unikátních návštěvníků jde o navýšení o více jak 35 procent. Výrazně rostl také čas, který čtenáři tráví na stránkách serveru. Jedná se prakticky o nejvyšší číslo mezi zpravodajskými servery v České republice. Ještě v roce 2011 trávili uživatelé 5:33 vteřin na jednu návštěvu, v roce 2012 to již bylo 6:26 vteřin.

Návštěvníci navíc přicházeli z více jak osmdesátky států světa. Nejvíce je jich samozřejmě ze sousedního Slovenska, vysoká čísla návštěv zaznamenává USA, Německo a Francie.

"Čísla jsou to samozřejmě nádherná a zřídka vídaná, na letošek můžeme být pyšní, ovšem celý projekt ještě stále považujeme za testovací a k dokonalosti chybí pořád mnoho," komentoval srovnání ředitel ParlamentníchListů.cz Jan Holoubek.

  • Více o projektu ZDE
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyhráli jsme, rozjel Fiala tiskovku. A začal gril: Vyhrálo ANO, zvolala ČT. Rána v závěru

18:12 Vyhráli jsme, rozjel Fiala tiskovku. A začal gril: Vyhrálo ANO, zvolala ČT. Rána v závěru

„Náš cíl ubránit Senát před levicovými populisty se podařil," uvedl na tiskové konferenci premiér Pe…