Paroubek opět o prodeji svých knih: Nelžete, měly úspěch

23.07.2012 20:25

Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek se znovu pustil do novinářů, tentokrát redaktorů Lidových novin. Podle něj jejich pravicové názory a hlavně psaní o něm znamená, že národním socialistům rostou šance na zvolení.

Paroubek opět o prodeji svých knih: Nelžete, měly úspěch
Foto: hns
Popisek: Předseda NS-LEV21 Jiří Paroubek

„L. Zlámalová patří k těm ekonomickým ekvilibristům, kteří před minulými volbami do sněmovny neúnavně fantazírovali o řecké krizi v Čechách v případě, že bude ustavena levostředová vláda pod mým vedením. Patří k lidem, kteří nikdy nic neřídili a já bych jí do správy nesvěřil ani dvoreček se slepicemi,“ píše Paroubek,

Zlámalová podle něj rád napíše také o řecké přítelkyni manželů Paroubkových, která nakupuje v Miláně. „Dalším výtečníkem je další z redaktorů Černé sotně D. Kaiser, pověstný zapšklým fanatismem a socialistožroutstvím. Pan redaktor by už jednou pro vždy měl vzít na vědomí, že mé paměti „Plnou parou v politice“ a kniha o zahraniční politice „Ve službě republice“ se prodávaly zejména po internetu,“ uvedl Paroubek.

Předseda NS-LEV 21 připomněl, že pamětí se prodalo 44 tisíc kusů, druhé knihy 3 tisíce. On prý nedostával peníze z provize, ale za autorská práva. „Na základě podobných nenávistných výkřiků vůči mé osobě se nedivím, že lidé si knihu raději kupovali po internetu, nežli osobně. Byl by to kus osobní odvahy si ji koupit osobně,“ dodal Paroubek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…