Pavel Novotný se u Soukupa ostře pustil do voličů SPD: Ty být pitomec, že ho volit

03.09.2020 21:52 | Zprávy

Starosta pražské městské části Praha - Řeporyje Pavel Novotný z ODS dostal opět prostor v pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, kde se pořádně opřel do voličů hnutí SPD a jeho předsedy Tomia Okamury. A když už byl v ráži, nenechal stranou ani voliče hnutí ANO.

Pavel Novotný se u Soukupa ostře pustil do voličů SPD: Ty být pitomec, že ho volit
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný v pořadu Aréna Jaromíra Soukupa

Řeporyjský starosta v pořadu vyjádřil názor, že voliči SPD by vůbec neměli mít volební právo. „Okamura vám lže. SPD prý prodává nenávist. Ty být pitomec, že ho volit. On chtít peníze, ne ideologie,“ vzkázal Novotný nekompromisně voličům Tomia Okamury.

Voliče hnutí ANO označil za „oběti sofistikované kampaně“. „Babišovi je jedno, co je pravda a co lež, potřebuje v tu chvíli jen vypadat dobře. Musíme je opatrně odvést, aby neztratili tvář,“ uvedl.

Premiéra Andreje Babiše obvinil z krádeže státu. „Soustředí do svých rukou moc ekonomickou, politickou, mediální. Všechny si koupil,“ doplnil Novotný.

Novotný se podle svých slov považuje za jedinou naději občanských demokratů. „Jak jsem nepřijatelný hovado, tak k nám lákám mladé voliče,“ řekl sebejistě Novotný.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jenom prezident může odpálit jaderné zbraně. Jste rádi, že to bude Biden?

22:44 Jenom prezident může odpálit jaderné zbraně. Jste rádi, že to bude Biden?

Po debaklu amerického prezidenta Joea Bidena v první předvolební debatě zaznívají nejen obavy, zdali…