Pohlreich míní, že něco jako „socialistická morálka“ – „pokud něco takové vůbec někdy existovalo“ – už dávno do gastronomie nezasahuje, převládají však podle něj ještě nějaké návyky ze socialismu, jakožto ve školním stravování. „Ale když se podíváte na závodní stravování, tak to už je úplně v jiných parametrech,“ míní.
„Co je státní, žije postaru a co státní není, se vyvíjí docela dynamicky,“ míní.
Na období covidu-19 se s odstupem dívá jako na období, kdy se tady „spáchal víceméně zločin na podnikatelích“. „Covid byla mediálně vyhajpovaná věc do nesmyslných otáček a nesmyslného maxima. Bohužel za to všichni krvavě zaplatíme,“ upozorňuje s dodatkem, že si na covidové pandemii spoustu lidí též přivydělávalo.
Covidové období dle Pohlreicha „ukázalo to, jak je společnost zoufale dezorientovaná a mediálně ovládána“. „Asi nejen u nás, dělo se to i ve světě, ale to, co jsme předvedli my tady, to je hanba,“ dodává.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
COVID-19
Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.
Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.
autor: rak