Prahu v sobotu odpoledne postihne vlna uzavírek. Zde je důvod

03.09.2022 14:14

Za pár týdnů proběhnou v České republice komunální volby; v té době bývají voliči ještě citlivější k dopravním uzavírkám než jindy. MF Dnes upozornila, že v Praze právě dnes proběhne uzavírek celá řada. Kvůli Birell běhu na 10 kilometrů, s nímž bude spojena celá řada uzavírek.

Prahu v sobotu odpoledne postihne vlna uzavírek. Zde je důvod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu z Petřína

Během soboty se Pražané budou muset vyrovnat s celou řadou uzavírek. Konkrétně na Praze 1, na Praze 7 a Praze 8. Uzavírky nastanou o půl páté odpoledne a potrvají až do pozdních večerních hodin.

„Předpokládané úplné uzavírky se v čase od 16.30 do 22 hodin budou týkat dolní poloviny Václavského náměstí, ulice Na Příkopě a náměstí Republiky. Mezi 17.30 a 21. hodinou bude neprůjezdná ulice Revoluční, nábřeží Edvarda Beneše, Štefánikův a Čechův most, nábřeží Kapitána Jaroše směrem z centra v úseku Štefánikův most – Dukelských hrdinů a Letenský tunel. Od 19.20 do 20.45 bude postupně podle průběhu závodu uzavíráno Rohanské a Dvořákovo nábřeží, nábřeží Ludvíka Svobody, Těšnovský tunel, Lannova ulice a Nové mlýny,“ napsala sobotní MF Dnes.

Do pražských ulic vběhne okolo deseti tisíc běžců. Mužů i žen. Zákaz parkování platí navíc na náměstí Republiky a v Hybernské. Kvůli zázemí závodu. Cestující by měli sledovat také změny v povrchové dopravě MHD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…