Premiér hazarduje se zdravím lidí, zlobí se Kováčik

11.12.2012 13:39 | Zprávy

Na brífinku po jednání poslaneckého klubu KSČM promluvil jeho předseda Pavel Kováčik a vicepremiér stínové vlády KSČM Miroslav Opálka. Zkritizovali vládu za podobu rozpočtu a hlavně daňový balíček.

Premiér hazarduje se zdravím lidí, zlobí se Kováčik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik

Kováčik nastínil, o čem bude jednat Poslanecká sněmovna. Komunisté budou jednat o tom, že Senátem odmítnutý daňový balíček byl vrácen na plénum sněmovny příliš brzy. „KSČM nepodporovala, nepodporuje a nebude podporovat ty věci, které jsou obsaženy v tom úsporném balíčku,“ zdůraznil Kováčik.

Předseda poslaneckého klubu komunistů doplnil, že jeho strana rozhodně nepodpoří ani podobu rozpočtu na příští rok založenou na tomto balíčku. Komunisté chtějí ministry a premiéra přinutit, aby byli přítomni při interpelacích i na jednání poslanců, aby byli nuceni odpovídat na otázky opozice.

Kováčik prohlásil, že je od roku 2013 výrazně ohrožena péče v nemocnicích. „My se pana premiéra zeptáme, proč takto hazarduje se zdravím občanů,“ slíbil předseda poslaneckého klubu KSČM.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek byl položen dotaz

důkazy

Máte nějaké důkazy pro vaše tvrzení, že za odvoláním Bartoše stojí tlak na premiéra ze strany některých členů ODS, které jste jmenoval, např. Skopečka, Stanjury atd.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašina Fiala, jásal poradce po Partii. „Franto, už to nefunguje“

20:42 Mašina Fiala, jásal poradce po Partii. „Franto, už to nefunguje“

Petr Fiala jel v Partii jak mašina, jásal nad výkonem premiéra v nedělní debatě bez oponentů Františ…