Tento pán od Babiše by prý mohl řídit dopravu

06.12.2013 21:05 | Zprávy

Ministrem dopravy v nové vládě bude pravděpodobně poslanec hnutí ANO Richard Brabec. Informoval o tom server Novinky.cz s odvoláním na slova místopředsedkyně ANO Věry Jourové. Uvažuje se i o variantě, že Brabec by mohl zastávat post ministra životního prostředí.

Tento pán od Babiše by prý mohl řídit dopravu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zástupci hnutí ANO a strany ČSSD na společné tiskové konferenci v Lidovém domě

„Jedním z adeptů na ministra je Richard Brabec - a je otázka, jestli na dopravu, nebo na životní prostředí,“ cituje server Jourovou.

Podle internetových stránek hnutí ANO Brabec v minulosti pracoval jako generální sekretář Českomoravské komoditní burzy Kladno, jako vedoucí odboru financování společnosti UNIPETROL, a. s. a jako finanční ředitel společnosti Spolana.

Působil také jako generální ředitel společnosti Lovochemie, kde je předsedou dozorčí rady a kterou vlastní předseda hnutí ANO Andrej Babiš. V současnosti pracuje jako externí spolupracovník Svazu chemického průmyslu ČR v oblasti zvýšení konkurenceschopnosti českého chemického průmyslu.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výhrůžka od STAN k ODS hned po volbách. „Nenechám si pro sebe, co vím.“

19:15 Výhrůžka od STAN k ODS hned po volbách. „Nenechám si pro sebe, co vím.“

Poslankyně hnutí STAN Barbora Urbanová začala na sociálních sítích vyhrožovat lídrovi SPOLU Janu Sko…