Trump prý ustupuje od svých slibů. Pomoci měla i přímluva od Obamy

12.11.2016 13:02 | Zprávy

Vypadá to, že Donald Trump pomalu ustupuje od svých původně radikálních slibů. Vyplývá to z prvního interview, které Trump poskytl deníku Wall Street Journal. Píše o tom web britského deníku The Guardian.

Trump prý ustupuje od svých slibů. Pomoci měla i přímluva od Obamy
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Trump řekl, že zřejmě zachová předpis, podle něhož je znemožněno zdravotním pojišťovnám odmítnout novým pojištěncům léčbu už existujících nemocí. Zachová také princip, podle něhož mohou být součástí zdravotního pojištění svých rodičů mladí lidé. O rozumnosti obou těchto ustanovení ho přesvědčil při jejich setkání Barack Obama.

Celý text je v angličtině ZDE

Odpovídal také na otázku, zda Trump jmenuje mimořádného prokurátora pro trestní stíhání Hillary Clintonové za to, že používala soukromý e-mailový server ve funkci ministryně zahraničí: „Moc o tom nepřemýšlím, protože chci vyřešit zdravotní péči, zaměstnanost, pohraniční kontroly, daňovou reformu,“ řekl Trump.

Demonstranti po celých Spojených státech se nyní připravují na víkend protestů proti Trumpově zvolení a jiní aktivisté pracují na plánech, jak narušit Trumpovu inauguraci příští rok.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Michal Kortyš byl položen dotaz

Nevymlouváte se jen?

Dobrý den, pane Kortyši. Tvrdíte, jak pracujete v terénu, a proto se tak málo účastníte schůzí senátu. Proč ale už odmítáte sdělit, co v tom terénu děláte? Není to jen výmluva? Protože jestli se senát schází jen tak málo, tak proč si ten jeden až dva dny v měsíci neuděláte na schůzi čas, když je to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To nás budou lidi milovat.“ Nové stavební řízení. Stavební úřady zažijí peklo

15:45 „To nás budou lidi milovat.“ Nové stavební řízení. Stavební úřady zažijí peklo

Bez řádné přípravy, neodzkoušené – tak začalo od prvního července (ne)fungovat digitální stavební ří…