Voliče Tomia Okamury rozzlobilo multi-kulti v KFC

30.03.2018 12:00 | Zprávy

Šéf hnutí Svoboda a přímá demokracie se zlobí na řetězec KFC. Děti tu totiž mohou dostat k dětskému menu jako hračku malou mešitu.

Voliče Tomia Okamury rozzlobilo multi-kulti v KFC
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

„Se skládacím kostelem nepřijdou, ale s mešitou ano. Tak vypadá salámová metoda včleňování jejich kultury do naší. Po kapkách,“ napsala na své facebookové stránce SPD Olomouckého kraje. Informuje o tom server Aktuálně.cz.  Řetěz KFC se brání, že děti mohou v menu dostat také chaloupku na muřích nožkách nebo pravoslavný kostel. Jedná se o 3D puzzle, které má rozvíjet představivost a manuální zručnost dětí. KFC za hračkami nehledá v prvé řadě náboženský kontext.

Příznivci SPD dávají na sociální síti najevo, že se jim počínání KFC ani trochu nelíbí. „Za**aný ISLÁM!“ „Vypakujte to KFC i s těmi muslimy, stejně se to nedá žrát.“

SPD Tomia Okamury dlouhodobě kritizuje islám. Před podzimními volbami v roce 2017 republiku zaplavily plakáty a billboardy, na kterých Tomio Okamura volal po zákazu islámu v Česku. Po solidním úspěchu ve volbách hnutí zákaz islámu jakožto nenávistné ideologie skutečně prosazuje. Okamura a jeho kolegové se na islám nedívají jako na náboženství, ale jako na nenávistnou ideologii.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

22:30 „Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

Bývalý prezident Miloš Zeman na sobotní oslavě svých 80. narozenin uvedl, že je kvůli „neschopné vlá…