Zapojil jste se? vyslýchal muž z ČT Babiše kvůli Maďarsku. Premiér kličkoval

25.06.2021 10:32 | Zprávy

Premiér Andrej Babiš (ANO), který se aktuálně nachází na summitu EU v Bruselu, vystoupil před novináře, aby se vyjádřil k situaci na jižní Moravě, kde ve čtvrtek zdevastovalo tornádo několik obcí. Okomentoval také maďarský zákon proti LGBT, kvůli kterému se na jednání summitu strhla ostrá debata.

Zapojil jste se? vyslýchal muž z ČT Babiše kvůli Maďarsku. Premiér kličkoval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš

„Samozřejmě bych chtěl vyjádřit mou upřímnou soustrast rodinám obětí a nejbližším. Odletět jsem chtěl už včera, nebylo to ale možné z důvodu meteorologických podmínek,“ sdělil Andrej Babiš s tím, že ve dvanáct odlétá do Brna. „Navštívím jednotlivé obce,“ dodal.

„Jako vláda uděláme samozřejmě vše pro to, abychom lidem pomohli, protože je to skutečná apokalypsa, dva tisíce poškozených domů. Chci se sám přesvědčit na místě, co vše je potřeba. Ty záběry živelné pohromy byly šokující,“ uvedl předseda vlády.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Pehe zděšen výsledkem voleb v Rakousku. Má proč

18:45 Jiří Pehe zděšen výsledkem voleb v Rakousku. Má proč

První odhady výsledků dnešních rakouských parlamentních voleb naznačují, že by v sousední zemi mohla…