Zvracení! Zlá slova o Mirku Topolánkovi: Prý se něco chystá...

13.03.2019 13:05 | Zprávy

Komentátorka Karolína Stonjeková před týdnem napsala o návratu Mirka Topolánka (a také Ivana Langera) do české politiky. A aniž to tušila, další události jí daly za pravdu. Například Topolánkovo vystoupení v televizi Seznam.

Zvracení! Zlá slova o Mirku Topolánkovi: Prý se něco chystá...
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

„Není mnoho těch, kdo okusili vrcholnou politiku a dokázali z ní odejít. A ještě méně je těch, kteří by se do ní už netoužili nikdy vrátit. V poslední době jsme tak svědky nejméně dvou politických návratů. Postupných, pozvolných, u kterých můžeme zatím jen spekulovat, kam vlastně povedou,“ začala svůj komentář.

Mirek Topolánek se do politiky vrátil před prezidentskými volbami 2018. Podle Stonjekové si sice připravil historku, jak chtěl pomoci nemocnému Miloši Zemanovi, ale realita je taková, že si kampaň připravoval nejméně rok dopředu.

Následoval výbuch v podobě zisku pouhých čtyř procent. „Muž, který v době své vrcholné kariéry rád ukazoval vytrčené prostředníčky, se najednou sám dočkal vytrčeného prostředníčku přímo od voličů,“ dodala to Stonjeková s tím, že tím udělal čáru přes rozpočet i ODS, která si plánovala, že pokud by její bývalý předseda udělal aspoň trochu obstojný výsledek, nasadila by jej jako lídra do eurovoleb.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Michal Kortyš byl položen dotaz

Nevymlouváte se jen?

Dobrý den, pane Kortyši. Tvrdíte, jak pracujete v terénu, a proto se tak málo účastníte schůzí senátu. Proč ale už odmítáte sdělit, co v tom terénu děláte? Není to jen výmluva? Protože jestli se senát schází jen tak málo, tak proč si ten jeden až dva dny v měsíci neuděláte na schůzi čas, když je to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlodějna a zatajování na festivalu ve Varech. Řeší se na vládní úrovni

9:17 Zlodějna a zatajování na festivalu ve Varech. Řeší se na vládní úrovni

Ostrá koaliční roztržka kvůli platbě kartou? Smrdí to zatajováním tržeb, obul se vládní poslanec do …