František Štván: Podinosaurovci horší dinosaurů

24.06.2012 12:27

Musím se přiznat, že bych nebyl dvakrát nadšen z opakování mediálního trendu před posledními volbami, že pro blaho naší země bude nejlepší, pokud její správu nesvěříme ministerstvem vnitra prověřeným politickým stranám a politikům. Možná jsem občansky "úchylný", ale ač jsem levostředově zaměřený volič, tak jsem rád, když mě oslovují politici, které mám dlouhodobě, ať pozitivně či negativně, prověřené. To samé mi vyhovuje u politiků stran pravicových.

František Štván: Podinosaurovci horší dinosaurů
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Michal Babák, Radek John a Vit Bárta ve sněmovně

I když se ztotožňuji s cíli různých občanských iniciativ, tak si vždy položím otázku: Co dělali lidé, kteří se postavili do jejich čela, že jsem je nikdy neslyšel a neviděl? Proč se nedrželi lidového pořekadla "kdo má k čemu příhodný čas, nechť na jiný nečeká zas"? Copak šibalské okrádání společnosti netrvá více jak dvacet roků?

Za pravdu mi dává podraz VV, ale i TOP 09 a Starostů, které se i díky médiím staly pro mnohé voliče tím pravým ořechovým, aby se později ukázalo, že před volbami neznámý podinosaurovanec je horší dinosaura, stejně jako byl poturčenec horší Turka.

Kde mám po těchto zkušenostech brát jistotu, že mluvčí a obhájci občanských iniciativ neplní úlohu naverbovaných mladých Slovanů do turecké armády, kde byli převychováni, aby později prosluli velikou krutostí a nemilosrdenstvím vůči netureckému civilnímu obyvatelstvu? Netvrdím že musím mít pravdu, ale pokud je přísloví "opatrnosti nikdy nezbývá" součástí naší lidové filozofie, pak je moji povinností k ní nabádat...

Publikováno se svolením vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

15:49 Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

Podle zveřejněných dat Eurostatu se česká harmonizovaná inflace dostala nad úroveň 3 % a je aktuálně…