Možná, že Vám běží hlavou otázka, jak jsem došel k názvu.
Je to jednoduché, snažil jsem se podívat na téma své vlastní práce očima gastronomického světa a rozložení sil bych si dovolil definovat takto.
1) Lidé, kteří na budoucnost pečou. K nim velkou měrou patří politici, které slovo zítra je vzdálenější než číslo 2050 a číslo vlastního účtu otevřeného v některém z daňových rájů
2) Lidé, kteří budoucnost vaří. To jsou ti, kdož se aktivně snaží svou prací dosáhnout toho, aby zítřek byl lepší než dnešek, a to nejenom pro ně samotné, ale pro široké okolí a životní prostředí.
3) Lidé, kteří budoucnost konzumují. To jsou ti, kteří přežívají dneškem, nadávají na zítřek a ze včerejška dělají cíl nemajíce sílu a chuť na vlastní akci.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV