Růžena Chrasteková: Pučisté, chtějící svrhnout pana prezidenta

31.10.2021 11:17 | Komentář

Vzkaz řediteli Ústřední vojenské nemocnice: Bude-li v lékařském konziliu, které sestavujete a které bude posuzovat zdravotní stav, schopnost pana prezidenta vykonávat úřad, kdokoliv, kdo se vůči němu jakkoliv kdy vymezoval, bude to váš konec ve funkci.

Růžena Chrasteková: Pučisté, chtějící svrhnout pana prezidenta
Foto: Reprofoto: Blesk.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman.

Ředitel Ústřední vojenské nemocnice sestavuje tým odborníků, lékařské konzilium, které má posoudit zdravotní stav pana prezidenta, jeho schopnost vykonávat úřad.

Veřejně proběhla informace, že jedním z těch "odborníků" bude odcházející rektor UK Tomáš Zima. Ten Zima, který podal na pana prezidenta dvě žaloby. Jestli takto vybírá ředitel ÚVN ty "odborníky", lze se důvodně domnívat, že to pro pana prezidenta nedopadne dobře. Byl by to, s prominutím, přímo prasácký střet zájmů a pan ředitel by se projevil jako sociopat, přející panu prezidentovi vše nejhorší.

Doufám, že lidé z okolí pana prezidenta téhle všivárně zabrání, že se tvrdě ohradí, že to nedovolí.

Anketa

Litujete rozpadu Československa? (Ptáme se od 28. října 2021)

74%
21%
hlasovalo: 27809 lidí

Ředitel ÚVN již jednou zklamal jako ošetřující lékař pana prezidenta, když si na pomoc přři zpracování odpovědi na dotaz o stavu pana prezidenta pozval právníka Kyselu. Ano, toho Kyselu, který se již dlouhou dobu, minimálně 2 - 3 roky (ne-li od samotného zvolení Miloše Zemana prezidentem) usilovně snaží najít nějaký důvod, jak svrhnout pana prezidenta, jak ho zbavit úřadu.

A který, mimochodem, pomáhal koncipovat ten dotaz skřeta Vystrčila ze Senátu na stav pana prezidenta.

Tato prasárna, opět s prominutím, ale slušnější výraz neodpovídá, by měla být v učebnicích práva, jako strašlivý střet zájmů, mělo by se o ní přednášet, vyučovat.

Takže suma sumárum, pan ředitel ÚVN Zavoral by si měl setsakra rozmyslet, koho nominuje do toho konzilia, protože už toho opravdu bylo dost, jak hyenisticky, neprosto nemorálně, o jakékoliv etice, natož lékařské, nemluvě, se chová on i všichni ti zlořádi, chystající puč, svržení pana prezidenta.

V čele s nedůstojným, nekompetentním, náhradníkem v předsednictvu Senátu, který si léčí nějaké své komplexy a choré ego, Tchajwancem Vystrčilem.

2 850 000 voličů Miloše Zemana prezidentem, k tomu jejich okolí, je tímto vším hnusem kolem přístupu zlořádů a pučistů ke zdraví pana prezidenta, minimálně pohoršeno.

Přejeme panu prezidentovi, ať nabere zase sílu, zdraví a ukáže jim, zlotřilcům, jak se mají chovat a kdo je pánem Hradu.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

15:49 Petr Dufek: Česká harmonizovaná inflace - z deváté nejnižší rázem devátá nejvyšší

Podle zveřejněných dat Eurostatu se česká harmonizovaná inflace dostala nad úroveň 3 % a je aktuálně…