Klaus: Pane Jakubisko, také jsem prodělal operaci, vy to jistě zvládnete

16.05.2012 12:41

Dopis prezidenta republiky Juraji Jakubiskovi

Klaus: Pane Jakubisko, také jsem prodělal operaci, vy to jistě zvládnete
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

Vážený a milý pane režisére,

dovolte, abych Vás za sebe i za svou manželku pozdravil a popřál Vám rychlou rekonvalescenci po náročné operaci. Jsem rád – alespoň podle zpráv, které mám – že se vše dobře zdařilo, že jste plný optimismu a odhodlání. To je, jak známo, polovina úspěchu.

Asi víte, že jsem ne tak dávno prodělal také jeden, i když jistě o mnoho snazší operační zákrok, a umím si proto představit, co je to pro člověka, který je plný energie a pracovních plánů, připustit si, že musí přijmout nemocniční lůžko. Ale jsme prostě již ve věku, kdy je potřeba vzít jako realitu, že nějaký ten „náhradní díl“ se musí občas vyměnit. Vím, že máte v IKEM jistě dokonalou péči tamních kouzelníků, a že také Vaše paní, kterou tímto rovněž velmi zdravím, je po celou dobu s Vámi.

Nepochybuji proto, že vše zvládnete tak, jako jste celý život zvládal výzvy, které byly před Vámi. Ještě jednou Vás spolu s Livií zdravíme a těšíme se, že se zase brzy potkáme a pohovoříme.

Václav Klaus

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: klaus.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

21:10 Farhan (ANO): Ten zákon provází neskutečný chaos

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…