Úder Foltýnovi za „největší svobodu slova v historii“: Černé na bílém. Co se děje v ČR

06.09.2024 16:02 | Rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Nad slovy premiéra Petra Fialy, že před nezvládnutou ilegální migrací v minulosti varoval a byl označován za xenofoba, se Tomáš Vyoral podivuje. „Nepamatuji si, že by se kdy proti řízené migrační invazi jakkoliv vážněji ohradil, nedej bože, pak podnikl jakékoliv kroky k jejímu omezení,“ upozorňuje komentátor. Od blížících se senátních voleb očekává, že si i po nich budou někdejší prezidentští kandidáti Drahoš, Fischer a Hilšer nadále v horní komoře hřát hýždě a dotovaně žrát za naše.

Úder Foltýnovi za „největší svobodu slova v historii“: Černé na bílém. Co se děje v ČR
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Otakar Foltýn hostem Událostí, komentářů

Podle premiéra Petra Fialy stojí za rekordními zisky AfD ve volbách v Sasku a Durynsku především nezvládnutá ilegální migrace v Evropě. Řekl, že před tímto v minulosti varoval a byl označován za xenofoba. Mohou nám Němci závidět, že nemají tak prozíravého kancléře jako my předsedu vlády?

Ono jde tak jako vždycky o jeden z několika faktorů a ano, zřejmě jeden z významných. Ale svou roli určitě hraje i takzvaný Green Deal, nebo bezprecedentní okrádání vlastních obyvatel ve prospěch polobohů ze zkorumpované Ukrajiny. Co se soudruha politického eunucha s přehazovačkou a brýlemi à la Harry Potter týká, pak si nepamatuji, že by se kdy proti řízené migrační invazi jakkoliv vážněji ohradil, nedej bože pak podnikl jakékoliv kroky k jejímu omezení. Ba naopak. Jinak o žádnou nezvládnutou ilegální migraci zcela jasně nešlo, jak se nám orwellovsky snaží Fialenko nalhat. Šlo naopak o dobře zvládnutou řízenou migrační invazi. Co se týká „závisti“, tak Němci nám můžou závidět protektorátního předsedu vlády asi tak, jak my jim můžeme závidět protektorátního kancléře. Nicméně Němci jsou sice protektorátem, ale alespoň mají pod sebou ještě samozvané elity, reálně však vazaly a rektální alpinisty z Čech, Moravy a Slezska.

Na středečním jednání předsednictva tripartity přislíbil ministr financí Zbyněk Stanjura odborům, že objem prostředků na platy ve veřejném sektoru by se od 1. ledna 2025 mohl zvýšit o osm procent. Zaslouží si strážce státní kasy pochvalu, že tenhle krok načasoval na začátek volebního roku?

Od svých spolustraníků zcela určitě. Klasické populistické gesto soudobých socialistů. Kdyby něco takového toho času udělal někdo z Babišovy vlády, už by protičeská ČT a další pofidérní média hlavního proudu jistě na daný krok poukazovala a nenechala by na nich nit suchou. Nevím, zda se tak stalo i v tomto případě, ale docela o tom pochybuju, neboť mainstreamová média jsou pouze propagandistickými hlásnými troubami režimu, přičemž nyní jsou navíc prakticky ve stoprocentním souladu se současnou vládní garniturou.

Vše nasvědčuje tomu, že český zástupce v Evropské komisi získá místo komisaře pro energetiku. O Josefu Síkelovi, na něhož toto křeslo čeká, se v energetické branži povídá, že docela rozumí obchodu, méně rozumí průmyslu a jestli něčemu opravdu nerozumí, tak je to energetika. Pokud je na tomto šprochu pravdy trochu, bude jeho usazení v Bruselu až takové terno, jak si pětikoaliční vláda slibuje?

Je to vskutku jedno. Do vrcholných politických a nyní už i byznysových, uměleckých a dalších funkcí jsou dosazovány osoby, které jsou buď vydíratelné, zkorumpovatelné nebo napůl debilní. Případně v jakémkoliv poměru těchto tří nekvalit. Tedy eurosoudruh Síkela stejně jako jakýkoliv jiný eurosoudruh tam padne jak p**el na hrnec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je s vámi?

Proč je teď všude jen Fiala a ne vy? Myslíte, že vám bývalý odeesák získá nějaké body na víc?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Seznam a na něj napojená media lžou, dezinformují, nevím proč, Nedá se to číst. zda se bojí USA ?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 06.09.2024 16:18:24

|  14 |  0

Další články z rubriky

„Její slova jistě nezapomenou.“ Zbořil vidí, co vyplavily povodně

10:31 „Její slova jistě nezapomenou.“ Zbořil vidí, co vyplavily povodně

ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA „Blbečkové“ její slova jistě nezapomenou. Tak komentuje politolog Zdeněk Zboř…