Brno: Návrh nového územního plánu je online, veřejné projednání se uskuteční 31. července

01.07.2024 22:09 | Tisková zpráva

Návrh nového Územního plánu města Brna (NÚP) je dostupný na městském portálu územního plánování. Samotné veřejné projednání je naplánováno na 31. července 2024. Setkání se uskuteční ve Sněmovním sále na Nové radnici. Zpracovatelem NÚP je Kancelář architekta města Brna.

Brno: Návrh nového územního plánu je online, veřejné projednání se uskuteční 31. července
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Aktualizovaná verze územního plánu vznikla na základě společného jednání, kdy se k dokumentu vyjadřovaly především dotčené instituce, ministerstva, obce apod. Online je návrh NÚP zveřejněn na Portálu územního plánování města Brna ZDE.

Na konci července bude návrh projednán s veřejností. Ta k němu může podávat připomínky a námitky ode dne zveřejnění (26. června) až do 7. srpna 2024, a to přímo pořizovateli – Odboru územního plánování a rozvoje Magistrátu města Brna. Tento odbor se od 1. července stane součástí Odboru územního plánování a stavebního řádu, ale jeho pracoviště zůstává na stejném místě. Najdete ho na Kounicově 67, kde si celý návrh NÚP můžete prohlédnout v tištěné podobě a také zde na podatelně uplatnit námitky a připomínky.

Po vypořádání námitek a připomínek veřejnosti bude NÚP schvalovat Zastupitelstvo města Brna. Předpokládaný termín pro vydání je do konce letošního roku. Nabytí účinnosti se nyní odhaduje na první čtvrtletí roku 2025.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

vyšetřovací komise

Dobrý den, vím, že ANO bylo pro vznik vyšetřovací komise od začátku. Teď se vám povedlo, ale nemyslíte, že je to už dost pozdě a hlavně já moc nechápu, k čemu vlastně taková komise je? Myslíte, že něco vyšetří kromě toho, co už víme, a to, že postup policie nebyl tak bezchybný, jak celou dobu tvrdil...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město přispěje dětem na kroužky

22:09 Jihlava: Město přispěje dětem na kroužky

Jihlava spouští unikátní projekt na podporu sportovních a volnočasových aktivit pro děti skrze systé…