Děčín: Za filmovými zážitky na zámecké nádvoří

28.06.2024 19:06 | Tisková zpráva

Ani letos nebude na děčínském zámku chybět letní kino. Promítat se bude na nádvoří od 3. července do 3. srpna, a to každý týden od středy do soboty. Na rozdíl od minulých let zde ale letos nebude stát divácká stupňovitá tribuna, a to z technických důvodů. Probíhá totiž rekonstrukce Dlouhé jízdy a doprava tribuny by byla velmi náročná.

Děčín: Za filmovými zážitky na zámecké nádvoří
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

„Špičková kvalita obrazu, dvě stě míst k sezení a úžasná letní atmosféra. Na to všechno se mohou návštěvníci těšit. Navíc bude k vidění řada filmových premiér. Nejnavštěvovanější filmy budeme vždy ve středu opakovat,“ popisuje náměstek primátora Martin Pošta (Volba pro Děčín), který má ve své gesci kulturu.

Fanoušci se mohou těšit například na horor Tiché místo, akční film Mizerové na život a na smrt, pokračování animovaného hitu V hlavě 2 či na „týmovku“ Deadpool a Wolverine.

„Promítání bude začínat vždy ve 21:45 hodin. Na místě bude k dispozici občerstvení. Dokonce jsme připraveni i na to, že bude zájem překračovat počet míst k sezení. V tu chvíli si mohou lidé donést vlastní deku nebo stoličku,“ dodává Pošta.

Na nádvoří se lidé kvůli rekonstrukci Dlouhé jízdy dostanou přes zahrady kolem zámecké sýpky či severními cestami ze Zámecké ulice. Letní kino spolupořádají Kino Sněžník a Zámek Děčín za podpory města. Ceny vstupného určují distributoři filmů.

plakát

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Příbram: Sběr školních tašek a batohů pro děti ze sociálně slabých rodin

13:05 Příbram: Sběr školních tašek a batohů pro děti ze sociálně slabých rodin

Konec školního roku je zde. Děti si ze školy přinesly zhodnocení své celoroční práce a nastaly jim d…