Dovolená v Jičíně nabídne mnoho akcí nejen v zámeckém parku

27.06.2024 19:06 | Tisková zpráva

Léto v Jičíně bude opět plné hudby, filmu, divadla i volnočasových a sportovních radovánek. Město Jičín připravilo soupis všech akcí, které se v jednotlivých prázdninových týdnech konají. Stačí navštívit stránky www.jicin.org, a poté kliknout na Dovolená v Jičíně.

Dovolená v Jičíně nabídne mnoho akcí nejen v zámeckém parku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Z pestré nabídky, která se průběžně doplňuje, zmiňme nedělní koncerty v parku, jež nabídnou pestrou nabídku hudebních žánrů, nebo například sobotní pohádky v jezuitské koleji. Chystá se rovněž letní kino v zámeckém parku. Tyto akce připravuje příspěvková organizace města Kulturní zařízení města Jičína.

V nabídce je však i spousta akcí, které připravují jiní pořadatelé. Například se chystají velké akce jako například Vinný košt dne 13. července nebo Food festival dne 10. srpna. Zakončení letní sezóny v září bude tradičně ve velkém stylu, neboť se opět uskuteční festivaly Jičín – město pohádky (11.-15. září) a Lodžie Worldfest (6.-8. září).

Kromě toho Jičín zve na sportovní a volnočasové aktivity. Na léto už je připraveno oblíbené Koupaliště Kníže a otevřeno bude také Městské informační centrum, které může doporučit zajímavý výlet nebo procházku po okolí i do Českého ráje. Kdo přijede do Jičína, nebude litovat. Jičínské léto však nabízí mnohé také pro místní občany.

Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Michal Šmarda byl položen dotaz

Sociální služby?

Dobrý večer, pane Šmarda, dnes jsem četla článek, které vyšel na PL o předvolební kampani Sociální Demokracie, která se zaobírá situací v sociálních službách. Chci se Vás na něco zeptat. V době L, kdy byla na MPSV p. Maláčová, nebyla situace dobrá, tím chci říci, ač Vy osobně jste nebyl ve vládě ani...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Na území města začíná od 1. července platit zákaz stání kamionů

7:04 Plzeň: Na území města začíná od 1. července platit zákaz stání kamionů

V Plzni v pondělí 1. července 2024 vstoupí v platnost zónové dopravní značky, které regulují stání k…