Dvůr Králové nad Labem: Nové multifunkční hřiště ZŠ 5. května již slouží dětem

21.10.2022 13:07 | Tisková zpráva

V pátek 14. října 2022 se na královédvorské ZŠ 5. května uskutečnilo setkání u příležitosti otevření nového multifunkčního hřiště pro žáky školy.

Dvůr Králové nad Labem: Nové multifunkční hřiště ZŠ 5. května již slouží dětem
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

Ředitel školy Radan Černý zde přivítal starostu Dvora Králové nad Labem Jana Jarolíma a místostarostu Jana Helbicha. Na setkání byla také přítomna Ladislava Kalabová z firmy Gartensta plus, s. r. o., která stavbu hřiště realizovala, a Ctirad Pokorný, vedoucí odboru rozvoje, investic a správy majetku královédvorského městského úřadu, jehož tým celou investiční akci připravil. Po úvodním proslovu ředitele školy Radovana Černého, který městu i všem zúčastněným poděkoval za zdárnou revitalizaci hřiště, již byly hřiště i workoutová zóna symbolicky předány dětem.

Stavební práce, které trvaly od poloviny srpna do září 2022, zahrnovaly rekonstrukci plochy stávajícího hřiště a výstavbu nové multifunkční arény pro florbal, nohejbal, malou kopanou, volejbal či košíkovou. Asfaltovou plochu nahradil nový povrch z gumového granulátu a nechybí ani oplocení hřiště. V těsné blízkosti arény dále byly nainstalovány menší workoutové konstrukce pro využití v průběhu hodin tělesné výchovy i mimo ně. Stavbu realizovala pražská firma Gartensta plus, s. r. o., která vyhrála veřejnou zakázku, a město Dvůr Králové nad Labem za rekonstrukci zaplatilo 4,1 mil. Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

13:08 Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

Venkovní sportoviště na kladenském Sletišti a v jeho těsném sousedství se naplno probudily k životu.…