Frýdek-Místek: Přijďte si užít jazz na zámek. Zdarma

24.07.2024 22:28 | Tisková zpráva

Už tento víkend rozezní areál frýdeckého zámku pořádná porce hudby. Je tady festival JAZZ VE MĚSTĚ! Jazzoví umělci vystoupí v pátek 26. a v sobotu 27. července a může být u toho opravdu každý. Vzhledem k dobrému hospodaření naší příspěvkové organizace Národní dům bychom Vás rádi na tuto hudební slavnost pozvali ZDARMA.

Frýdek-Místek: Přijďte si užít jazz na zámek. Zdarma
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Těšíme se nejen na hudební zážitek, ale i setkání, kulinářské speciality a odpočinek v zámeckém parku. Nenechte si ujít další letní akci pod širým nebem ve Frýdku-Místku!

Nenechte si ujít hvězdné obsazení:

Point of few ft. Allison Wheeler (CZ/USA); NIKA (CZ); Piotr Wojtasik Quintet ft. Anna Maria Jopek (PL); The BladderStones (CZ); Undo Redo (CZ); Marian Friedl & Baroshi (CZ); Allison Wheeler – Winterspring ft. Radim Přidal (USA/CZ); Václav Pálka-Jakub Dworak-Szymon Mika (CZ/PL); Hot Brew (CZ/RO); GANNA ft. Vojta Drnek (UA/CZ).

Podrobnosti o účinkujících: KulturaFM – JAZZ VE MĚSTĚ | vstup zdarma

JIŽ JSTE DŘÍVE ZAKOUPILI VSTUPENKY? VRÁTÍME VÁM PENÍZE:

Peníze za již zakoupené vstupenky online a přes GoOut vám budou vráceny na účet/kartu. V případě vstupenek zakoupených osobně na pokladnách: Napište na vladan.literak@kulturafm.cz žádost o vrácení vstupného a nezapomeňte uvést o jaké vstupenky se jedná (jednodenní/dvoudenní), číslo objednávky a číslo účtu, na který vám máme poslat peníze.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

19:10 Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

Sdílené elektrokoloběžky, které se v Hradci Králové pokoušely usadit, už podruhé neuspěly. V prvním …