Hradec Králové: Aquacentrum za dobré vysvědčení pro školáky zdarma

24.06.2024 7:17 | Tisková zpráva

Malí školáci se opět dočkají. Poslední červnový víkend v termínu 28. – 30. června budou mít vstup do aquacentra v Městských lázních zdarma. Podmínkou je mít dobré vysvědčení, na kterém nesmí být horší známka než trojka.

Hradec Králové: Aquacentrum za dobré vysvědčení pro školáky zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce platí pro všechny děti do deseti let, nutný je samozřejmě doprovod dospělého. Vysvědčení je třeba přinést ukázat. Zdarma mohou děti navštívit například 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty nebo si užít umělé vlnobití v bazénu.

Návštěvníkům je dále k dispozici kruhový bazén s perličkovými lůžky nebo bazén s podvodními masážemi. V areálu je možné vyzkoušet také saunu s venkovním atriem, solárium nebo parní kabinu.

Městské lázně a padesátimetrový plavecký bazén jsou propojeny vyhřívanou chodbou, hosté tak mohou využít služeb celého areálu a projít v plavkách až na Slunnou loučku, odpočinkovou venkovní zónu.

Pro nejmenší návštěvníky aquacentra je určen dětský bazének s umělou říčkou, skluzavkou a hračkami do vody. Velké oblibě se těší také dětský koutek se skákacím hradem, vodními kameny, počítadlem a houpacími hračkami.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Michal Kortyš byl položen dotaz

Nevymlouváte se jen?

Dobrý den, pane Kortyši. Tvrdíte, jak pracujete v terénu, a proto se tak málo účastníte schůzí senátu. Proč ale už odmítáte sdělit, co v tom terénu děláte? Není to jen výmluva? Protože jestli se senát schází jen tak málo, tak proč si ten jeden až dva dny v měsíci neuděláte na schůzi čas, když je to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na Václavských skalách vznikla zajištěná lezecká cesta

19:06 Písek: Na Václavských skalách vznikla zajištěná lezecká cesta

Na Václavských skalách v Písku vznikla zajištěná lezecká cesta, takzvaná ferrata. Zájemcům nabídne d…