Hradec Králové: Koupaliště Flošna prodlužuje otevírací dobu

29.06.2024 16:09 | Tisková zpráva

S příchodem letních dnů se prodlužuje otevírací doba na venkovním koupališti Flošna. První prodloužení čeká návštěvníky během dneška, otevřeno bude do 20 hodin.

Hradec Králové: Koupaliště Flošna prodlužuje otevírací dobu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Od pondělí 1. července dojde k dalšímu prodloužení. Od pondělí do pátku bude otevírací doba od 6 do 20 hodin, o víkendech a během svátků se pak brány koupaliště otevřou vždy v 9 hodin.

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný padesátimetrový bazén ke kondičnímu plavání. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 72 Kč a na dvě hodiny 118 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti s výškou od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 61 Kč a na dvě hodiny 95 Kč.

Anketa

Kdyby Česká televize zítra zcela a bez náhrady zanikla a přestala vysílat, chyběla by vám?

2%
93%
hlasovalo: 22032 lidí

Nabíjení čipových hodinek nebo zakoupení vstupenek bude probíhat na letních pokladnách, přes recepci Wellness studia Flošna a na automatické pokladně, která je od roku 2022 umístěna ve vstupu do areálu. Kompletní ceník, který platí pro všechny návštěvníky koupaliště Flošna, je k dispozici na internetových stránkách ZDE.

Koupaliště Flošna poprvé v této sezóně otevřelo již 18. května, od té doby navštívilo venkovní bazény 11 038 osob. Návštěvníci v nabídce naleznou padesátimetrový plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén se dvěma minitobogány.

Dále jsou zde k dispozici rychlý tobogán, ke kterému jsou k zapůjčení jednoduše i dvojduše, líná řeka či adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26 °C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn vedle kurtů nedaleko dětského hřiště s houpačkami, prolézačkami a kolotoči. Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Kremační pec má odstávku, smuteční obřady se konat mohou

19:06 Karlovy Vary: Kremační pec má odstávku, smuteční obřady se konat mohou

Kremační pec v karlovarském krematoriu dosáhla svých provozních limitů, je v provozu pět let, od čer…