Hradec Králové: Přímý přenos ze zasedání zastupitelstva města

29.09.2011 9:00 | Zprávy

Nemůžete být osobně na zasedání zastupitelstva? Pokud máte připojení na internet, můžete nově sledovat jeho průběh kdekoliv.

Hradec Králové: Přímý přenos ze zasedání zastupitelstva města
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Magistrát přichází s novou zkušební službou přenosu zvukového záznamu, která bude obsahovat zvuk z mikrofonů a grafickou informaci o projednávaném bodu včetně výsledku hlasování.

Jde prozatím o službu ve zkušebním režimu a vůbec první přenos zasedání městského zastupitelstva, takže není možné garantovat dostatečnou kvalitu záznamu či jeho plynulost.

„Pilotní provoz bude sloužit mimo jiné k otestování kvality připojení k internetu, zda bude možné ve stávajícím stavu provozovat přenos a zároveň připojení zastupitelů do sítě. Budeme jistě rádi, pokud dostaneme nějakou zpětnou vazbu, zda byl přenos dobrý, případně nekvalitní, špatně srozumitelný, grafika nečitelná či přenos trpěl jinými nedostatky. Na tyto podněty budeme reagovat úpravami parametrů," uvádí Martin Holeček, vedoucí oddělení informatiky královéhradeckého magistrátu.

Testovací přenos mohou občané sledovat zde a připomínky lze zasílat na adresu: prenos@mmhk.cz.

Samotný odkaz není v tuto chvíli aktivován. Spuštěn do zkušebního provozu bude až na začátku zasedání zastupitelstva 27. září 2011 ve 13 hodin.

Veškeré informace ze zasedání zastupitelstva od roku 2001 (včetně zvukového záznamu a protokolu hlasování) jsou na městském webovém portálu k dispozici zde: http://mhk.cz/c.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

19:10 Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

Sdílené elektrokoloběžky, které se v Hradci Králové pokoušely usadit, už podruhé neuspěly. V prvním …