Jablonec nad Nisou: Občanům, postiženým vichřicí, pomůže město i finančně

29.06.2024 7:04 | Tisková zpráva

Statutární město Jablonec nad Nisou pomáhá občanům části Vrkoslavic – v ulici Blanická, Petřínská a Nová. Kromě kontejnerů na bioodpad, které operativně přistaví o aktuálním víkendu, pomůže také s finančními náklady za likvidaci stavebního materiálu.

Jablonec nad Nisou: Občanům, postiženým vichřicí, pomůže město i finančně
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Občané mohou stavební odpady, které jim vznikly v souvislosti s likvidací škod po bouřce na Petříně v pátek 21. června, odvážet na sběrný dvůr na Proseči, a to v jeho běžné otevírací době: po, st, pá 7-14:30, út, čt, 7-17:30, so 8-14,“ říká Ludmila Rosenbaumová z oddělení cirkulární ekonomiky s tím, že je nutné respektovat provozní řád sběrného dvora a pokyny obsluhy.

„Azbest (eternit) bude obsluha dvora přebírat pouze zabalený v pevných a pevně zavázaných pytlích, sběrný dvůr nemůže přijímat volně ložené šablony,“ důrazně upozorňuje Rosenbaumová.

Na sběrném dvoře vystaví jeho obsluha za odevzdaný materiál vážní lístek a daňový doklad. „Likvidaci uhraďte a s oběma doklady přijďte na oddělení krizového řízení v budově městské policie nebo se s námi spojte. Na základě předložených dokladů vám pak vynaložené peníze uhradíme,“ říká Vratislav Pavlín, vedoucí krizového oddělení.

Kontakt na něj je pavlin@mestojablonec.cz, tel. 724 179 438.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

16:14 Dobrou noc lidem v Kroměříži popřejí ponocný a jeho strážce

Dříve dbal na bezpečnost spícího města, dnes zahraje na trumpetu a popřeje dobrou noc. Řeč je o pono…