Jičín: Rekonstrukci zázemí pro Kulturní zařízení a K-klub provede místní firma

17.05.2017 20:26 | Zprávy

Rada města Jičín schválila smlouvu o dílo se společností Michal Ryšavý z Valdic, který za cca 2 399 000 Kč provede stavební úpravy 2. NP domu čp. 2 na Valdštejnově náměstí.

Jičín: Rekonstrukci zázemí pro Kulturní zařízení a K-klub provede místní firma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Vítězná firma DKK Stav s.r.o. totiž požádala o vyloučení ze soutěže z důvodu neschopnosti splnit technické kvalifikace požadované zadavatelem, a to po náhlé zdravotní indispozici zaměstnance. Na základě toho byl osloven účastník na druhém místě MATEX HK s.r.o., který odstoupil z důvodu nedostatečné kapacity. Poté bylo provedeno nové hodnocení a posouzení nabídek a osloven byl další zájemce v pořadí – pan Ryšavý.

Prostory mají projít rekonstrukcí během léta. Jedná se o celkové stavební úpravy interiéru II. NP včetně vytápění vzduchotechniky, zdravotechniky, plynovodu a elektroinstalace. Dále bude opravena vstupní chodba, zádveří I. NP a schodiště.

Tzv. Regentský dům, který stojí hned vedle zámku, je dlouhou dobu nevyužitý. Nyní zde KZMJ bude mít kanceláře ekonomického oddělení, neboť musí dle přechozí domluvy uvolnit kanceláře v Masarykově divadle pro TJ Sokol. Káčko zde zase využije podkrovní byt pro ubytování účastníků svých akcí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

16:09 České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

V centrálním parku sídliště Máj lampy snižují světelný smog a méně ruší sousedící bytové jednotky. …