Jičín: Rekonstrukci zázemí pro Kulturní zařízení a K-klub provede místní firma

17.05.2017 20:26 | Zprávy

Rada města Jičín schválila smlouvu o dílo se společností Michal Ryšavý z Valdic, který za cca 2 399 000 Kč provede stavební úpravy 2. NP domu čp. 2 na Valdštejnově náměstí.

Jičín: Rekonstrukci zázemí pro Kulturní zařízení a K-klub provede místní firma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Vítězná firma DKK Stav s.r.o. totiž požádala o vyloučení ze soutěže z důvodu neschopnosti splnit technické kvalifikace požadované zadavatelem, a to po náhlé zdravotní indispozici zaměstnance. Na základě toho byl osloven účastník na druhém místě MATEX HK s.r.o., který odstoupil z důvodu nedostatečné kapacity. Poté bylo provedeno nové hodnocení a posouzení nabídek a osloven byl další zájemce v pořadí – pan Ryšavý.

Prostory mají projít rekonstrukcí během léta. Jedná se o celkové stavební úpravy interiéru II. NP včetně vytápění vzduchotechniky, zdravotechniky, plynovodu a elektroinstalace. Dále bude opravena vstupní chodba, zádveří I. NP a schodiště.

Tzv. Regentský dům, který stojí hned vedle zámku, je dlouhou dobu nevyužitý. Nyní zde KZMJ bude mít kanceláře ekonomického oddělení, neboť musí dle přechozí domluvy uvolnit kanceláře v Masarykově divadle pro TJ Sokol. Káčko zde zase využije podkrovní byt pro ubytování účastníků svých akcí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

16:09 České Budějovice: Na Máji se lépe spí, výměna světel bude pokračovat

V centrálním parku sídliště Máj lampy snižují světelný smog a méně ruší sousedící bytové jednotky. …