Jihlava: Děti budou zachraňovat Horácké divadlo

20.03.2024 10:29 | Tisková zpráva

Horácké divadlo Jihlava se připojuje k celorepublikové akci Noc divadel 2024. Sobotní program je určen jak pro dospělé, tak i pro děti, které se v 16 hodin vydají na záchrannou misi.

Jihlava: Děti budou zachraňovat Horácké divadlo
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Noc divadel 2024 se uskuteční v sobotu 23. března také v Jihlavě. Horácké divadlo připravilo pro zájemce originální program. V 16 hodin se děti vydají na důležitou misi, budou putovat tajemným zákulisím a nakonec i zachraňovat divadlo. Při vyšetřování velké loupeže se setkají s členy nového souboru pro mladé publikum HD_Jéé.

Program pro dospělé startuje ve 20 hodin. V atmosféře únikové hry budou návštěvníci postupně hledat všech pět titulů následující 85. divadelní sezóny.  Při správném vyluštění všech titulů získá každý účastník úspěšného týmu certifikát o absolvování Noci divadel 2024 v HD_J.

Každá skupina bude mít svého průvodce, který ji provede divadlem, cestami, kterými veřejnost nechodí, ale i místy, která jsou dobře známá.

Během čekání na start je pro všechny účastníky připravený bohatý doprovodný program. „K poslechu bude své vypečené sety hrát DJ Sestra, k dispozici budou také deskovky a jako bonus chystáme speciální organizovaný a moderovaný kvíz s tématem 84. divadelní sezóna v patnácti otázkách a výherní týmy si odnesou vstupenky na červnová představení,“ uvedla Ruth Denčevová z PR a marketingu Horáckého divadla Jihlava.

Vstup na sobotní Noc divadel 2024 je zdarma. Horácké divadlo bude otevřené pro všechny, kdo si chtějí užít exkluzivní večer v HD_J. Pro zajištění plynulého průběhu akce je nutná registrace předem na telefonním čísle 567 161 014 nebo na e-mailu prodej@hdj.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…