Jihlava: Organizujete akce? Přihlaste se do Jihlavského rodinného stříbra

09.10.2024 16:14 | Tisková zpráva

Máte na kontě skvělý projekt, který dělá Jihlavu ještě krásnějším a živějším městem? Přihlaste se do programu Jihlavské rodinné stříbro! Žádosti je možné podávat od 14. do 18. října 2024.

Jihlava: Organizujete akce? Přihlaste se do Jihlavského rodinného stříbra
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Město Jihlava právě otevírá výzvu pro organizátory akcí, kteří by rádi své projekty zařadili mezi ty, které přirozeně propagují město nejen u nás, ale i za hranicemi. Ať už pořádáte festivaly, koncerty, sportovní události nebo celoroční kulturní projekty, máte šanci se přidat!

Anketa

Jakou měsíční apanáž by měla dostávat manželka prezidenta České republiky?

97%
0%
hlasovalo: 6912 lidí

Přihlásit se mohou právnické osoby (kromě příspěvkových organizací zřízených městem) a fyzické osoby podnikající na základě platného oprávnění. Podmínkou je, že projekt má minimálně pětiletou tradici, je úzce spjat s Jihlavou a zapojuje obyvatele města do příprav i samotné realizace. Vítány jsou také unikátní projekty s jasnou vizí dlouhodobého rozvoje a partnerství s městem.

„Projekt by měl být specificky jihlavský, s jasně vyprofilovanou identitou, mít dlouhodobý přínos pro město a potenciál propagovat Jihlavu i mimo region. Město podporuje akce, které obohacují život obyvatel i turistů a přispívají k rozvoji značky Jihlavy,“ upřesnil náměstek pro oblast kultury Richard Šedivý.

Zapojení do Jihlavského rodinného stříbra přináší organizátorům mnoho výhod. Město si váží aktivit, které výrazně přispívají k rozvoji a obohacení života v Jihlavě jak pro obyvatele, tak pro návštěvníky. Projekty zařazené do tohoto prestižního okruhu se mohou těšit na větší pozornost a propagaci pod jednotnou marketingovou kampaní města.

„Díky této podpoře získají lepší viditelnost, možnost oslovit širší publikum a zároveň přispět k posílení značky Jihlavy navenek. Tímto způsobem chce město ocenit úsilí, které stojí za dlouhodobými a úspěšnými projekty, jež Jihlavu reprezentují v celé České republice i v zahraničí,“ doplnil náměstek.

Jak podat přihlášku?
Žádosti je možné podávat od 14. do 18. října 2024. Můžete je doručit osobně, poštou nebo datovou schránkou na Magistrát města Jihlavy (ID datové schránky: jw5bxb4). Formulář žádosti a potřebné přílohy najdete na Odboru školství, kultury a tělovýchovy Magistrátu města Jihlavy nebo na webových stránkách města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

doc. Břetislav Rychlík byl položen dotaz

Co si myslíte o nálepkování?

Ptám se vás, protože vy jste mnohými také nálepkován. Myslíte, že to věčné nálepkování i ze strany vlády, za kterou jste kandidoval je správné a k něčemu dobré?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

České Budějovice: Senior taxi nabídne lidem dvojnásobnou kapacitu

19:06 České Budějovice: Senior taxi nabídne lidem dvojnásobnou kapacitu

Služba pro českobudějovické seniory nad 65 let a osoby se zdravotním postižením s průkazem ZTP nebo …