Kladno: Před Sletištěm hotovo, nová křižovatka je průjezdná

17.09.2022 15:59 | Tisková zpráva

Nový kruhový objezd před Městským stadionem Sletiště na křížení ulic Sportovců, Františka Kloze a nově připojené Strouhalovy ulice je už plně průjezdný.

Kladno: Před Sletištěm hotovo, nová křižovatka je průjezdná
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Kromě nového dopravního řešení prošel proměnou celý prostor před Sletištěm, kde vzniklo nádherné prostranství určené pouze pro pěší a cyklisty. Točna autobusu se zastávkou Aquapark se přesunula před sportovní halu.

„Neexistuje Kladeňák, který by neměl rád Sletiště. Nyní je před ním zkultivovaný veřejný prostor, autobusy nám nezajíždí ke vchodu a díky nové zeleni dostal až nádech parkové úpravy. Věřím, že se to bude Kladeňákům líbit a stejně tak věřím, že nově řešená křižovatka pomůže dopravě. Chtěl bych poděkovat architektům města, jakým způsobem projekt připravili a všem, kteří se na něm podíleli. Velké uznání patří také stavebním firmám a jejich pracovníkům za včasnou a dobře odvedenou práci na všech investičních akcích, souběžně jich běžela řada a bylo to pro ně náročné období,“ prohlásil kladenský primátor Milan Volf (Volba pro Kladno).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…