Litoměřice: Část tržby z prvního dne prodeje LIDLu půjde mateřinkám

20.02.2013 15:34

Město Litoměřice má další velkoplošnou prodejnu. Na rohu ulic Kamýcká a 28. října byl dnes dopoledne prvně otevřen supermarket LIDL. Akce se těšila značnému zájmu veřejnosti, která neváhala stát frontu na nákupní košík. Slavnostnímu zahájení, v průběhu kterého nechybělo ani vystoupení dětí mateřské školy a dětské atrakce, byl přítomen i starosta města Ladislav Chlupáč a ředitelka mateřských škol Monika Mejtová.

Litoměřice: Část tržby z prvního dne prodeje LIDLu půjde mateřinkám
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„V této části Litoměřic větší obchod zcela chyběl. Jeho otevření přispěje k rozšíření nákupních možností. Navíc přibudou nové pracovní příležitosti. S výstavbou zároveň došlo i k revitalizaci území, které bylo mnoho let nevzhledné a nepřístupné,“ zmínil starosta ve svém úvodním projevu.

Prodejní plocha LIDLu dosahuje 1286 metrů čtverečních. K dispozici je i parkoviště, na které se vjíždí z nového kruhového objezdu. Jak zdůraznili zástupci společnosti LIDL, část tržby z prvního dne provozu půjde na účet litoměřických mateřských škol. Tedy subjektu, které je příspěvkovou organizací města. Ředitelka Mejtová plánuje, že za něj nakoupí sportovní náčiní.

Do konce února probíhá na stránkách LIDLu elektronické hlasování. Městu, které získá nejvíce hlasů, postaví firma Rákosníčkovo dětské hřiště. Hlasovat lze na www.lidl-rakosnickova-hriste.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

11:33 Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

Světový den jízdního kola se blíží a s ním i speciální akce v jihlavské zoo. Kdo v pondělí 3. června…