Olomouc: Zoologická zahrada slaví s dětmi

31.05.2024 16:31 | Tisková zpráva

V pohádkovém lese u Olomouce mohou děti oslavit svůj svátek. Zoologická zahrada promění Den dětí rovnou v celý víkend. Pro malé příchozí a jejich rodiče připravila na oba dny pestrý program plný zábavy.

Olomouc: Zoologická zahrada slaví s dětmi
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Na každého návštěvníka zoologické zahrady na Svatém Kopečku se těší o víkendu 1. a 2. června kromě zvířat i pohádkové bytosti. „Právě v lese se zapojuje fantazie a děti v něm mohou vidět obydlí skřítků, studánku, z níž chodí pít víly a další zákoutí,“ láká do zahrady vedoucí marketingového oddělení zoo Pavel Javůrek.

Organizátoři připravili program po oba dny v čase od 10 do 16 hodin. „Děti nám mohou pomoci k meči, který vyseká Šípkovou Růženku z trní, malé princezny se na čas ocitnou v zahradě, kde na ně čeká rozpoznávání květin, s vodníkem si náležitě zarybaříme a vypereme prádlo, Sněhurce a jejím trpaslíkům pomůžeme poskládat rozbité obrázky,“ vyjmenovává body programu na stanovištích Pavel Javůrek.

Kromě programu jsou pro návštěvníky připraveny po areálu fotokoutky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

vyšetřovací komise

Dobrý den, vím, že ANO bylo pro vznik vyšetřovací komise od začátku. Teď se vám povedlo, ale nemyslíte, že je to už dost pozdě a hlavně já moc nechápu, k čemu vlastně taková komise je? Myslíte, že něco vyšetří kromě toho, co už víme, a to, že postup policie nebyl tak bezchybný, jak celou dobu tvrdil...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: Letní koncerty opět v sadu E. Beneše

16:14 Kopřivnice: Letní koncerty opět v sadu E. Beneše

Každou červencovou neděli se od 17 hodin představí v sadu E. Beneše před Ringhofferovou vilou hudebn…