Litoměřice: Neukáznění řidiči blokují průjezd autobusů u koupaliště, hrozí jim pokuty

27.07.2024 7:37 | Tisková zpráva

Řidiči autobusů vozící návštěvníky koupaliště na Písečný ostrov jsou nešťastní. Před areálem totiž neustále parkují neukáznění řidiči mimo vyhrazená místa, čímž znemožňují vozům městské autobusové dopravy průjezd. Řidiči pak na místě musejí dlouhé minuty čekat, než se majitelé automobilů na základě výzvy rozhlasem ke svým vozům dostaví a přeparkují je.

Litoměřice: Neukáznění řidiči blokují průjezd autobusů u koupaliště, hrozí jim pokuty
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Žádáme řidiče, aby se chovali ohleduplně, důsledně dodržovali vyznačená místa k parkování a neodstavovali svá vozidla mimo ně. V opačném případě jim hrozí pokuta od strážníků městské policie, kteří místo pravidelně kontrolují,“ vyzývá návštěvníky koupaliště místostarosta Litoměřic Jiří Adámek.

Město zavedlo autobusovou dopravu na koupaliště v loňském roce. Velice si ji chválí zejména senioři či maminky s malými dětmi. Bezohlední řidiči ovšem tuto službu občanům výrazně komplikují.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

20:31 Děčín: Revitalizace Teplické ulice začne v říjnu

Na začátku října začnou stavební práce na další etapě revitalizace Podmokel. Etapa D zahrnuje Teplic…