Litoměřice: Společnost Lidl věnovala mateřské škole 50 tisíc korun

21.02.2013 15:57

Šek na 50 tisíc korun převzala dnes ředitelka litoměřických mateřských škol Monika Mejtová z rukou zástupců společnosti LIDL.

Litoměřice: Společnost Lidl věnovala mateřské škole 50 tisíc korun
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Slavnostní otevření prodejny v Kamýcké ulici proběhlo v pondělí 18. února a těšilo se velkému zájmu místních obyvatel. První den si v nové prodejně Lidl nakoupilo téměř 3500 zákazníků. Slavnostní den doprovázel bohatý program pro děti i kulinářské nabídky pro dospělé a uskutečnila se také sbírka pro mateřskou školu.

Z každého nákupu nad 200 korun uskutečněného v první den otevření putovalo 20 Kč pro mateřské školy. Celkem se díky nákupům zákazníků vybralo 38 680 Kč a společnost Lidl se rozhodla tuto částku navýšit na 50 tisíc Kč. Mateřská školka chce peníze využít na nákup sportovního vybavení.

„Velmi nás těší, že můžeme přispět dobré věci. Velký podíl na vybrané částce mají samozřejmě obyvatelé Litoměřic, kteří na slavnostní otevření dorazili v hojném počtu a za to jim moc děkujeme. Dětem v mateřské školce přejeme, aby jim nové sportovní pomůcky sloužily nejen k zábavě, ale aby přispěly k také jejich k všestrannému rozvoji,“ uvedla Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Slavnostního otevření prodejny se zúčastnil také starosta města Litoměřice Ladislav Chlupáč, který potvrdil potřebnost nové prodejny v dané lokalitě. Na zákazníky čekala řada zajímavých cenových nabídek a pestrý doprovodný program včetně oblíbené dětské atrakce – zimní skluzavky. Slavností program doplnilo vystoupení místního dětského sboru Kuřátka.

Nová prodejna se nachází v ulici Kamýcká a hlavní přístup je z nově vybudované okružní křižovatky. Prodejna s vlastní pekárnou má rozlohu 1286 m2 a pro zákazníky je připraveno 76 parkovacích míst včetně čtyř míst pro tělesně postižené a dvou míst pro matky s dětmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

11:33 Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

Světový den jízdního kola se blíží a s ním i speciální akce v jihlavské zoo. Kdo v pondělí 3. června…